Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha van egy elképesztően jó,...

Ha van egy elképesztően jó, már 8O%-ban kidoldozott projectem, ötletem, de hiányzik a befejezéshez kb 25 millió forint. (ennek sokszotosát éri a project), hova fordulhatok vajon? A bankok leráznak, zálog, eladnivaló nincs.

Figyelt kérdés
nem akarom, hogy ez a teljesen magyar ötlet is ismét külföldön valósuljon meg.
2011. máj. 6. 20:01
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
A pályázatírást próbáltad már (mondjuk az nehéz, mert ha tartalmi és formai követelményeknek kell megfelelni).
2011. máj. 9. 12:27
 22/30 A kérdező kommentje:

A pályázatírással az a baj csupán, hogy lassú és nincs már rá idő, de köszönöm. Nézegettem ezzel kapcsolatban lehetőségeket, de olyat nem is találtam, ami szakmailag ehhez a témakörhöz illene. :)

Hogy miért pont reggel hat? :) Mert nem az itthoni időt kell nézni...az oldal kilenc nyelvü lesz, amelyek közül nem a magyar időzónát válaszottuk fő kiindulási pontként, hanem az angolt. Mellesleg, lényegtelen hogy pontosan mikor indul. Lehet, hogy negyed órával előbb fog. Vagy később.:)

A költségvetés túllépés pedig nem egészen így történt. Be volt kalkulálva a "másik fele is", csak ez a forrás teljesítéskor megszünt...Nincs ez elrontva és el fog indulni időben, csupán ötleteket vártam itt, hátha... De úgy néz ki, megoldódik.

2011. máj. 9. 14:06
 23/30 anonim ***** válasza:

Ugh ugye tudod h nekunk britekez kepest +2 orank van? Tehat ottani ido szerint 4-kor fog indulni...:S nem 8-at szerettel volna?

Egyebkent en mar tenyleg nagyon kivancsi vagyok ra. Emlekezteto beallitva ra :)))

Mondjuk nem bantasbol de 25 millat en se latok most benne, de aztan majdcsak kiderul mire ment az el...

2011. máj. 9. 16:57
 24/30 anonim ***** válasza:

őőő ha hiszed ha nem, vannak olyan "fejvadászok" akik ilyen ötletek felvásárlásával illetve "pénzeléásével" foglalkoznak.

Szerintem hirdetned kellene újságokban...

2011. máj. 10. 02:17
 25/30 anonim ***** válasza:
így 2012-ben végül mi történt? :)
2012. máj. 21. 23:42
 26/30 anonim ***** válasza:
amire mindenki számított - semmi.
2012. máj. 22. 07:30
 27/30 anonim ***** válasza:
jó válasz :))
2012. máj. 22. 08:19
 28/30 anonim ***** válasza:
legalább valaki álmodott egy nagyot :)
2012. máj. 22. 11:28
 29/30 anonim ***** válasza:
Azt mondta, hogy itt lesz. Nincs itt és már az oldal sem működik...:D
2012. júl. 16. 01:06
 30/30 anonim ***** válasza:
Sztem megoldotta máshogy... licitáló robotokkal :)
2012. aug. 3. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!