Ha van egy elképesztően jó, már 8O%-ban kidoldozott projectem, ötletem, de hiányzik a befejezéshez kb 25 millió forint. (ennek sokszotosát éri a project), hova fordulhatok vajon? A bankok leráznak, zálog, eladnivaló nincs.
A pályázatírással az a baj csupán, hogy lassú és nincs már rá idő, de köszönöm. Nézegettem ezzel kapcsolatban lehetőségeket, de olyat nem is találtam, ami szakmailag ehhez a témakörhöz illene. :)
Hogy miért pont reggel hat? :) Mert nem az itthoni időt kell nézni...az oldal kilenc nyelvü lesz, amelyek közül nem a magyar időzónát válaszottuk fő kiindulási pontként, hanem az angolt. Mellesleg, lényegtelen hogy pontosan mikor indul. Lehet, hogy negyed órával előbb fog. Vagy később.:)
A költségvetés túllépés pedig nem egészen így történt. Be volt kalkulálva a "másik fele is", csak ez a forrás teljesítéskor megszünt...Nincs ez elrontva és el fog indulni időben, csupán ötleteket vártam itt, hátha... De úgy néz ki, megoldódik.
Ugh ugye tudod h nekunk britekez kepest +2 orank van? Tehat ottani ido szerint 4-kor fog indulni...:S nem 8-at szerettel volna?
Egyebkent en mar tenyleg nagyon kivancsi vagyok ra. Emlekezteto beallitva ra :)))
Mondjuk nem bantasbol de 25 millat en se latok most benne, de aztan majdcsak kiderul mire ment az el...
őőő ha hiszed ha nem, vannak olyan "fejvadászok" akik ilyen ötletek felvásárlásával illetve "pénzeléásével" foglalkoznak.
Szerintem hirdetned kellene újságokban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!