Ha van egy elképesztően jó, már 8O%-ban kidoldozott projectem, ötletem, de hiányzik a befejezéshez kb 25 millió forint. (ennek sokszotosát éri a project), hova fordulhatok vajon? A bankok leráznak, zálog, eladnivaló nincs.
Ha nincs semmid amit értékesíthetnél akkor a banknak sem lesz fedezeted, tehát leráznak de előtte talán még körbállnak és ujjal mutogatnak rád miközben hangosan hahotáznak.
Sajnos ez a tuti project nem fog összejönni neked. Talán majd egy másik életben.
Minden jöttmentnek van egy zseniálisan szuperül profitabilis ötlete amiből multi milliomos lehetne, csakhát pont 25 guriga hiányzik hozzá...
A 2 szép szemedre senki sem fog neked ennyi pénzt adni, ha meg elmondod egy pénzes embernek az ötletet olyan részletességgel, hogy felmérhesse a kockázatot akkor onnantól gyk. nincs rád szüksége akkor sem ha meg akarja valósítani.
De ha már van benne 25 millád, akkor miért ingyenes oldalon keresel befektetőt? Akkor már megér annyit a projekt, hogy szakmai fórumokon, konferenciákon, kiállításokon megjelenj. Emellett keresd a sajtó segítségét, internetes és nyomtatott folyóiratokban beszélj a projektről. Keresd meg a kamarát, szakszervezetet, mindenkit aki kapcsolódik a területhez.
Nem is értem, hogy gondoltad, kiír valaki egy hirdetést az expresszre, hogy felesleges 25 milláját egy random projektre felajánlja???
Kihez lehet fordulni...?
A pápai tanácsnál, a polgár Hivatalban, a Jenőhöz. Jenő Úrho. A Jenőhöz, a polgárhivatalban, a Polgár Jenő. Úrhoz.
:P
Hat figyelj a nagy otletekkel annyi a baj h sok penz kell hozzajuk.
1. Vagy dolgozz kemenyen habar 25 millat nem hiszem h gyorsan ossze lehetne szedni sima meloval
2. Vagy talalj ki egy masik tervet amibol osszejon annyi penz amivel a nagy almodat finanszurozhatod.
En a 2.-est csinalom...
Am megneztem h mi ez a wishdoo.com a facen meg a honlapjat es nem igazan jott le h ez miert erbe a tobbszoroset. Sima jotekonysag nem? Vagy mi ez?
Polgár Jenőt, már kérdeztem, azt mondta, forduljak Szalacsi bácsihoz, állítólag megszedte magát a jogdíjakból...:)
Az utolsó véleményezőnek: köszi, hogy megnézted. :) De amit ott látsz még, egyelőre, az csak az előpromóció része. Nem jótékonyság és sajnos itt, többet, nem írhatok róla. Viszont a tanácsod sem elvetendő, de nincs rá idő. Mármint a kisebb dolgokból a nagyobba váltásra. Amint láthattad az órát, alig 45 nap.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!