DaN!el kérdése:
Elkészítettem cégem facebook fiókját. Szeretném a boltban ezt egy matricával reklámozni. Lehet-e jogi következménye, hogy rajta van a facebook logo?
Figyelt kérdés
Mármint perelhet-e a Facebook logóügyben, vagy egyéb vonatkozások!!!!!2011. márc. 22. 12:41
1/4 anonim válasza:
Írj a facebooknak és kérj engedélyt.
Bár szerintem semmi jogi következménye nem lesz, hiszen egy ingyenesen használható szolgáltatás. Amit csinálsz, az meg ingyenreklám.
2/4 anonim válasza:
Az interneten közzétett dolgok, tudtommal szabon terjeszthetök....szerintem semmi!
3/4 anonim válasza:
Amugy meg evvel a FB-t is reklámozod...enm hinném bármi bajod lenne belöle!
4/4 anonim válasza:
Szia!
Nem gond, ezt csak hazánkban cégek tízezrei csinálják - online (netes) és offline reklámanyagokon is. Többek között mi is.
A FB részben a cégek közreműködése következtében érte el célját, hiszen Te is a FB felületére irányítod az ügyfeleidet, ahol a FB fizetett reklámokkal bombázhatja őket. Gyakorlatilag Te is népszerűsíted a FB-ot ezzel, szóval nincs mitől félned :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!