Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyit lehet keresni egy...

Mennyit lehet keresni egy weboldallal?

Figyelt kérdés

Vannak ötleteim,domain nevet,témát és tartalmat is illetően.De profi weblap készítéshez nem értek sajnos.

A kérdés(ha minden jól alakulna)egy közepes látogatottságú weboldalra vonatkozna,és semmilyen "fizetős"(emelt dijas sms-ek,meg tagsági dijak) szolgáltatás nem lenne benne,csak a reklámokra gondoltam.Tudom ez sok mindentől függ,de úgy mégis kb menyit hozna?

2009. febr. 20. 18:04
 1/4 anonim válasza:
35%

Mennyit lehet keresni, ha eladok egy autót? A kocsi színe, magassága és szélessége megvan, de sajnos nem értek az autókhoz.

Az autónak van ablaka, van benne ABS, elektromos ablakemelő és még pár extra.

Tudom, ez sok mindentől függ, de úgy mégis kb. mennyit lehetne keresni rajta?

Bakker...

2009. márc. 1. 23:22
 2/4 anonim válasza:

Természetesen minden a látogatottságtól és a témától függ. Pl.: ha egy szakmai oldalt készítesz, akkor az oldal látogatóit többnyire a szakmában dolgozók fogják kitenni, így elég drágán lehet kiadni a reklámfelületeket - szintén a szakmával kapcsolatos cégek részére -

Napi 200-300 látogató, heti +10 új látogatóval már el lehet kérni egy kisebb reklámfelületért heti 5000 forintot.

2009. márc. 8. 11:44
 3/4 anonim válasza:

(Előző válaszoló vagyok)

Az ex főnököm egy partifotós oldalból és úgy mint Marci Hevesen, szóval lehet belőle nagy pénzt csinálni. Persze kell némi szakértelem is hozzá.

2009. márc. 8. 11:47
 4/4 General ***** válasza:
Iwiwen pl nyitóoldal: 5,5 millió Ft. De nem mindenkinek van iwiwszintű oldala.
2010. jan. 29. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!