Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit lehet keresni weboldal...

Mennyit lehet keresni weboldallal és milyen témájű weboldallal lehet sokat?

Figyelt kérdés
Ismerek több embert is, akinek van weboldala és más legális oldalak hirdetésével pénzt keres, persze ahhoz először neki kell sok látogatónak lennie...van aki 80.000 ft-ot keres vele és van aki több százezreket...azt mondják minimum egy kezdő is megkeres 20.000-30.000 ezret az a minimum. a kérdésem még annyi lenne és fontos szerintetek milyen témájú oldalra buknának sokan?
2011. aug. 18. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát 2 projekt jellegű honlapom van mind2 bizonyos témájú szolgáltatók számára nyújt hirdetési felületet illetve ajánlatkérés és munkaközvetítés folyik az oldalakon keresztül.

Az egyiknek 2.410.000 ft bevétele volt 2010-ben a másik még most indult, de kb 1.500.000 körülre fog kijönni a vége. Persze még erősen fejlesztgetünk mindkettőn, mert az adó elviszi a nagyrészét, meg keressük, hogy mivel lehetne többet kivenni belőlük.

Ismerek olyan programozót aki olyan hasonló témájú oldalra épült cégnél dolgozik ahol több tízmilliós bevételekkel dobálóznak.

Igazából ne másoktól akard megtudni, hogy miből csinálj pénzt, hanem gondolkozz el azon, hogy mi az ami a te életedet/szüleid életét/barátaid életét vagy munkáját megkönnyítené, és ez van-e annyira specifikus, hogy általánosságban elmondható legyen, hogy másoknak is bejöhet. Ha elég sokat gondolkozol rajta akkor meglesz az ötlet és belevághatsz.

20.000 ft-ot meg egy napi 100 -as látogatottságú oldal google adsense hírdetése is kitermel...

2011. aug. 19. 01:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen ez hasznos volt. Akkor ha csinálok egy nem tuti de jó oldalt és azt majdhogy nem a legjobb helyeken és sok helyeken hirdetem + google akkor ilyen 20.000 és 40.000 havonta tuti fix?
2011. aug. 19. 03:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Na jó az lehet h tulzás volt a részemről h napi 100-al kitermel havi 20ezret, annál valszeg több kell. DE szerintem a reklámos modellt felejtsd el és valami webes szolgáltatásra menj rá amit aztán előfizetéses rendszerrel eladhatsz, vagy valami hasonló megoldás. A reklámokból lesz majd pénz azért nem olyan egyszerű falat.
2011. aug. 19. 10:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocsesz, de nem teljesen értem mire gondolsz reklámos modell és webes szolg. alatt..kifejtenéd?
2011. aug. 19. 13:07
 5/6 anonim ***** válasza:
A vatera egy szolgáltatás. Egy munkaközvetítő oldal egy szolgáltatás. Egy ingatlanportál is szolgáltatás ahova ingatlanirodák rakják fel az ajánlataikat. Teljesen más témájúak az én oldalaim de arra célzok, hogy ilyenekből lehet pénzt csinálni, nem abból ha bannerekkel rakod tele a teljesen mindegy, hogy milyen témájú oldalad.
2011. aug. 19. 13:13
 6/6 anonim ***** válasza:

1. Előfizetéses oldalt vállalkozásoknak tudsz eladni, magánszemélyek itthon alig fizetnek valamire elő.

2. Nekem van egy gagyi oldalam is, az napi 250 látogatóból hoz havi 15-20 ezret Google Adsense-zel.

3. Idő kell ahhoz, hogy felépüljön egy oldal, amit munkával és még inkább pénzzel (hirdetések) lehet lerövidíteni.

2011. aug. 20. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!