Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ügyvezetők! Cégvezetők!...

Ügyvezetők! Cégvezetők! Irodában dolgozók! Kényelmes az íróasztalotok?

Figyelt kérdés
Kinek milyen az asztala?Rendesen elférsz rajta?
2011. márc. 1. 20:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Mahagóni fából készült, akár a szék, és rendkívül kényelmes. Csak keveset használom, mivel a fejlesztések és az üzleti utak elveszik az időm jó részét, mert tudod a tudással rendelkező cégvezetők nem a lábukat lógatják egész nap, hanem alkotnak azért hogy milliomosként élhessenek és ezzel gondoskodnak az alkalmazottak közel 300 000 nettó fizetésükért is. Nálam legalább is ennyit jelent cégalapítónak és cégvezetőnek lenni. Vagy csak én érzem hogy ez a kérdés egy merő rosszindulat?
2011. márc. 1. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:

Én nem érzek benne semmi rosszindulatot. Persze ha nagyon akarod, belemagyarázhatod.

Nálunk nincs külön íróasztal, mindenki ott ül le, ahol van szabad hely, illetve azokkal ül egy asztalhoz, akikkel éppen közös projekten dolgoznak.

Nem nagyon használok a gépen kívül semmit, szóval nincs is előttem más, csak a monitor, klaviatúra, meg egy pohár víz, kávé vagy tea évszaktól és napszaktól függően.

Persze így nem lehet 100%-osan ergonomikus az asztal, hiszen nincs olyan, ami mindenkinek jó, de elfogadható.

2011. márc. 1. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Miért? Irodabutort árulsz?
2011. márc. 1. 22:44
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem rossz indulatból tettem fel ezt a kérdést.Ezen az oldalon a többség mindig a hátsó szándékot nézi!Hihetetlen!

Csupán az érdekel, az irodában dolgozók milyen asztaloknál ülnek,mennyire kényelmes a munkájuk.Ergonómiai szempontokat keresek.Nem árulok semmit!Ha árulnék akkor rögtön kizárják ezt a kérdést.Én tervező vagyok!

2011. márc. 2. 08:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Magyarul hirdetni, eladni akar! Már írt ki egyszer ezzel kapcsolatos kérdést! Mondjuk engem nem zavar. Speciel nekem kényelmes az asztalom!
2011. márc. 2. 08:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Erről beszéltem!Hihetetlen!
2011. márc. 2. 08:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne haragudj kérdező, de elég sok rosszindulatú megjegyzést kaptam már azért mert megírtam hogy lehet valaki munkával sikeres, ezért éreztem némi iróniát a kérdésedben. Valahogy nem szeretik azokat az embereket itt akik nem arról írnak hogy milyen rosszul élnek. Még egyszer bocs.
2011. márc. 2. 13:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Semmi baj ezért én nem neheztelek rád!Örülök hogyha sikeres a vállalkozásod!És igazad is van!Engem tényleg az asztalok érdekelnek.Mivel bútortervező vagyok!
2011. márc. 2. 13:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Igy már érthetőbb! Az enyém pl: nem kényelmes mert a bal oldalon van egy kb 10cm magas polc /az asztal tartozéka/azon a monitor ezért állandóan sréhen ülök az asztalhoz Remélem érthetően irtam le. Magyarul nem tudok szembe leülni mert akkor a nyakam kitekeredik
2011. márc. 2. 21:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!