1. egy kft felszámolása mennyibe kerül és hogy működik? 2. Két éve működik egy másik cég, de bevétele és számlázása nem volt, gondolom az adó terhek miatt az egekben van a tartozás, mit lehet tenni?
egyszerűsített felszámolást kell indítani.ügyvéd intézi.a könyvelést le kel zárni.a tartozásokat be kell fizetni!
vagy megpróbáljátok eladni.nem értem minek volt ez a cég ha volt egy másik is!?gondolom ment a himi humi.....
1.) egyszerűsített felszámolás nincs
2:) egyszerűsített VÉGELSZÁMOLÁS VAN, de csak akkor ha nincs egy fillér tartozás se, tehát ez kilőve
3) sima végelszámolás, ennek során a tartozást rendezni kell.
Amit én tennék, először is szakemberrel megnézetném, ogy minden bevallás rendben van-e, aztán kérnék részletfizetést az apehtól a tartozásra. Jobb ötletem nincs. Illetve van, a tartozás egyösszegű rendezése, de gondolom ezaz egekeben van.
4. ) cégeladásra ugranak a hatóságok, ha nagy a tartozást ezért ezt ne mjavasolnám
5) a magas tartozás rossz bevallási technikából is eredhet... Ha egy cégnek nincs bevétele, akkor mitől lehet járulék tartozása? hiszen elvileg kb három éve akkor szem közreműködés sincs... A helyzet, hogy látnom kéne a papirokat, mert igy nehezé ezt megmondani, de még az is lehetséges, hogy a tartozás zöme nem is jogos....
Na ha szöget ütöttem a fejedbe :)) privit dobjál lécci....
"cégeladásra ugranak a hatóságok,"
Szia, érdekelne, hogy milyen hatóság ugrik rá, és milyen címszóval? Köszi!
Hello!
Teljesen friss tapasztalat: adótartozással érintett cég eldava decemberben, két hete már keresték az apehból rajtam, mert anno én könyveltem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!