Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Életképes ötlet? Bővebben lent

Életképes ötlet? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Van már ilyen nem újdonság, csak kicsit tovább gondoltam!

Családi napközi a neve.Én annyit változtattam a dolgon,hogy különböző városokban bérelnék panelházakban lakást.Kialakítanám a jogszabályoknak megfelelően, hogy alkalmas legyen egy magán bölcsődének.Egy lakásban 5-6 gyerkőc lenne,velük 1-2 dajka.Elérhető áron, ellenőrzött körülmények között lennének a picik.

Kérdés itt az , hogy mennyire lenne szimpatikus a szülőknek?

Gondolok most arra a szülőre aki szeretne dolgozni és pont az ő lépcsőházában van ez a magán bölcsi.Egyszerű megoldás lenne.Főleg ha nem kell olyan sokat fizetni érte.

2011. jan. 26. 13:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Ezer százalék, hogy jogszabályilag meg van határozva, hogy egy bölcsődének udvara kell hogy legyen. Ami panelben ugye nincs. És már itt bukik a mutatvány.
2011. jan. 26. 19:23
 12/16 A kérdező kommentje:

emberek!!!járjatok már utána mielőtt hülyeségeket írogattok!

[link]

2011. jan. 26. 19:51
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Kicsiszivem!!!Ha ennyire tájékozott vagy,akkor minek itt kérdezősködsz,és hülyézel le másokat "majdnem"??Emelkedj meg,és fuss neki az ügynek.De én sem hinném,hogy ebből bármi is megvalósitható lenne.
2011. jan. 26. 22:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Beleolvastam az UDVAR részbe, és szerintem egy közterületi játszótér, ami a paneleknél található az nem fogja teljesíteni a követelményeket. Biztonság, körbekerítés, normális homokozó stb...

Szóval kellene még akkor egy + udvart is létrehozni ami teljesíti a követelményeket.

De mint ahogy ezt már leírtuk, 5-6-7 gyerekből befolyt összeg ezt nem fedezi. Ráadásul mivel panelos környezetben gondolkodsz, valószínűleg nem gazdag szülők fogják odahordani a gyerekeket.

2011. jan. 27. 08:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!Én egy 2 éves kisgyerekkel rendelkező anyuka vagyok épp azon vagyok, hogy valahol helyet találjak a gyereknek mert mennék vissza dolgozni.

Én nem vinném ilyen helyre és akiket ismerek 3-4 kismama azok sem. Akkor inkább az állami bölcsi. Nem tudom mennyit kérnél egy gyerekért de itt felénk (Pest megye) van magánbölcsi kertes házban havi 48000 kajával együtt.

Miért nem bérelsz inkább családi házat? Valamennyire szmogmentes, csendes, környezetben, szép kerttel, pici játszótérrel 1 homokozó, 1 hinta, meg csúszda bőven elég.

Olyat még nem hallottam, hogy valaki panelba akarná vinni a gyerekét megőrzésre. :) De lehet, hogy sznob vagyok (nem vagyok).

2011. jan. 29. 14:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem eleve bukó.

bérleti díj: 50.000 Ft

rezsi: 40.000 Ft átlagban

1 dolgozó bére: bruttó 100ezres bérrel (nettó 74 ezer), neked 128500 Ft-ba kerül.

étel: kb. 60.000 Ft/hó

könyvelő: 10.000 Ft

Ez eddig összesen: 300.000 Ft durván számolva. Te ekkor még egy fillért sem kerestél. Ha magadnak is akarsz nettó 74ezret, akkor ehhez még 130.000 Ft jön hozzá, tehát már 420-30ezernél jársz. Ezt kellene elosztani 6-felé, azaz több mint 70ezer Ft-ot kellene beszedned a szülőktől ahhoz, hogy ebből te 74ezer Ft-ot megkeress havonta. Szerinted fizetne bárki is ennyit? Aki ezt az összeget meg tudná fizetni, az jobb körülmények közé viszi a gyerekét vagy egyáltalán nem adja bölcsibe.

Gondold át jobban szerintem.

2011. jan. 29. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!