Milyen oldalt készítsek, mire van igény?
Sziasztok!
Úgy gondolom hogy nagyszerű programozó vagyok, de... szeretnék profitálni abból, amit tudok, hogy legyen egy kis plusz pénzem. Egyetlen gondom van csupán, hogy nem tudom hogy milyen oldalt készítsek.. értem ez alatt pl. a közösségi oldalt. De, abból már sok van. Játék oldal sem kell senkinek, rengeteg van. Így hát nem tudom mihez kezdjek, mit készítsek, ötleteket várok!
Köszönöm a választ, és boldog karácsonyt mindenkinek! :)
Gondolj bele: ki szakítja a nagyobb lóvét? Az építész aki kitalálja, hogy milyen legyen a ház, vagy a kőműves aki összerakja?
A programozni tudás nagyon kevés. Abból még nem lesz jó weboldal.
Szia!
Én is programozó vagyok. Nekem van egy jó ötletem csak egyedül kevés vagyok hozzá. Ha gondolod megbeszélhetjük.
Üdv!
Nekem lenne egy ötletem, egy keveset értek a programozáshoz is, de "gyerek" vagyok még ahhoz, hogy egyedül megcsináljam. Ha érdekel írj.
Csináltál már oldalt?
Muti meg!
Én vállalkozó vagyok.most épp programozókat keresek egy portál kidolgozására.Olyan ami még nincs a világon sehol!
Szia!
Jó az alap ötlet, mert ha alapvetően fizetősként szeretnéd hirdetni a szolgáltatásodat, mindenképpen előny, ha már fel tudsz mutatni referenciákat. Higgy Magadban, alkoss, gyűjtsd össze a munkáidat egy bemutatkozó-referencia oldalon, és ennek címét mellékeld majd a hirdetésekben vagy önéletrajzodban.
Többen írták, hogy hülyeség ily módon hirdetned Magad, mert akinek van ötlete, az pénzért megcsináltatja a weblapot, és kész. Ez azonban nem mindig igaz. Vannak olyan helyzetek és ötletek, ahol (a megfelelő jogi védelem mellett persze) jó megoldás az is, ha az egyik üzlettárs az ötletet, a másik pedig a megvalósítást teszi bele, az egyéb feladatokat megosztják, és a bevételen is - előre meghatározott arányban - osztoznak.
Konkrétan a saját pályafutásom alatt is kipróbáltam mindkét verziót, és mindkettő működőképes. A körülményektől és a tevékenységtől is függ, melyik a célravezetőbb adott esetben...
Pl. most is van egy ötletem, ami megérne egy beszélgetést, mindjárt is írok egy privátot a kérdezőnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!