Milyen oldalt készítsek, mire van igény?
Sziasztok!
Úgy gondolom hogy nagyszerű programozó vagyok, de... szeretnék profitálni abból, amit tudok, hogy legyen egy kis plusz pénzem. Egyetlen gondom van csupán, hogy nem tudom hogy milyen oldalt készítsek.. értem ez alatt pl. a közösségi oldalt. De, abból már sok van. Játék oldal sem kell senkinek, rengeteg van. Így hát nem tudom mihez kezdjek, mit készítsek, ötleteket várok!
Köszönöm a választ, és boldog karácsonyt mindenkinek! :)
Köszi :) Akkor máshogy teszem fel a kérdést..
Vadonatúj oldal a világhálón, mondjuk place.hu
Mit várnátok el tőle? Mit lehessen rajta csinálni? :)
Ahány ember, annyi fantázia :P
Olyan oldalt kell készíteni, amire megrendelés van.
Az, hogy programozni tudsz, az nagyon kevés. Egy weboldal felépíteni csak egy dolog, de hogy az használható is legyen, az egy külön szakma.
A mezei felhasználók nem ott keresik a weblapokon a dolgokat, ahol azt a programozók elképzelik.
Ahogy írod, nincs fantáziád. Anélkül hogy akarsz egy ilyen kreativitást igénylő munkát végezni?
Úgy, hogy valaki elmondja hogy ő ezt hogy képzeli el.
Péel elkéred a mail címem, és azt mondod, hogy 50-50% részesedésért cserébe összedobunk egy oldalt, te és én, neked van fantáziád, nekem van képességem hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!