Egy cégvezető miért nem rúghat ki akárkit indok nélkül csakúgy?
Figyelt kérdés
Végül is az ő cége és tulajdona.2010. dec. 11. 13:06
11/16 anonim válasza:
De miért kellene, hogy joga legyen hozzá? Miért rúgná ki azt, akivel semmi baja sincs? Látszik, hogy nincs céged.
12/16 anonim válasza:
"Végül is az ő cége és tulajdona."
Végül is akkor ő az isten nem? -.-
13/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező !
"Végül is az ő cége és tulajdona."
Miért nem vághatjuk orrba,indok nélkül, csak úgy ?
Persze ha csak úgy kirúgott, akkor már van indok. :-)))
Hallgattam a rádióba egy embert aki orrba vágta az arrogáns főnökét. Az feljelentette és 80 ezerre büntették, de azt mondta....MEGÉRTE !!!
Ökörköri :-)
14/16 bumbi02 válasza:
mert mér rughasson valakit ki indok nélkül? legalább legyen indoka hogy sz*rul végzi a munkát, nem jár be vagy tudomisén. h ha valaki hiba nélkül dolgozik preciz stb akkor had legyen már stabil az állása..
15/16 anonim válasza:
Engem úgy jelentettek ki a cégtől,hogy nemtudtam róla,sőt aznap és még másnap is dolgoztam.Majd egy hétre megkaptam a papirjaimat,hogy közös megegy-el kiléptem állitólag.Persze aláirva sehol nem volt semmi.Hová is mentem volna panaszra?Ugyis nekik lett volna igazuk.
16/16 anonim válasza:
Azért mert a munkavállaló és a munkáltató szerződést kötnek, miszerint a munkavállaló bérbe adja a munkaerejét, és ezáltal egy kétoldalú megállapodás jön létre. a munkavállalót pedig tulajdonképpen az állam által törvénybe iktatott szabályozások védik, melyekről általában a dolgozó nem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!