Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállalkozásod volt...

Milyen vállalkozásod volt amit nem sikerült felfuttatni hogy profitáljon? Megpróbáltad később újból?

Figyelt kérdés

Tehát olyan vállalkozás ami nem ment a kezdetektől és abba kellett hagynod mert semmi nyereséged nem volt.

Utólag észrevettél olyan hibákat amit ma már nem követnél el?

tegnapelőtt 23:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak olyan volt amit családtagnak adtam oda és kirabolta a céget. Ha csináltam volna ment volna
tegnap 06:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Fröccsöző, borozó büfé a Balcsin a kerékpárút mellett. Az alkalmazottakkal küzdöttem, valamelyik lopott, valamelyik megitta a borokat (19 éves egyetemista csaj délelőtt 10kor totál részeg volt), volt amelyik bunkó volt a vendégekkel. Volt aki nem jött be dolgozni, volt aki megunta és hazament. Volt egy helyi srác az meg ingyen bort adott a haverjainak. A helybérlet is eszméletlen drága volt, így veszteséges lett az első szezon, abba is hagytam.
tegnap 09:07
 3/3 anonim ***** válasza:

"Utólag észrevettél olyan hibákat amit ma már nem követnél el?"

Túl magas havi fix költségeket vállaltam, rugalmatlan szerződésekkel, csődbe is vitt másfél év alatt és maradt egy csomó adósság utána.

ma 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!