Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Panellakásból ki lehet alakíta...

Panellakásból ki lehet alakítani apartmant/munkásszállót/airdnbt törvényesen?

Figyelt kérdés
Nyugdíjas vagyok, ráérek vele foglalkozni. Szabályosan akarom, ha kell hozzá cég akkor alapítok egyet. 4 szobás panellakás, sok férőhely lenne. Még sehol nem láttam ilyet, pedig a lehetőség adott lenne.
ma 09:20
1 2
 1/12 anonim válasza:
84%
Komolyan gondoltad, hogy a falazat anyaga határozza meg, hogy lehet-e egy lakásból szállás...?
ma 09:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Ismerek ilyet Pécsen.
ma 09:41
 3/12 anonim ***** válasza:
30%
A munkásszálló jogilag más tészta, de a többi mehet. Kérdés, hogy a ház lakói aláírnak-e?
ma 09:52
 4/12 A kérdező kommentje:

"ház lakói aláírnak-e?"

Ezt kifejtenéd? Többi lakónak mi köze van a lakásomhoz?

Engem a törvényi része érdekel nem a többi lakó véleménye.

ma 10:44
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Ha törvényesen adod ki airbnb akkor kell a többi lakó beleegyezése.
ma 11:03
 6/12 anonim ***** válasza:
36%
3. vagyok, hiába a lepontozás, úgy van, mint a 5. írja. De honnan a K anyámból is tudnám, csak 10+ évig ingatlanoztam. Pontozz le!
ma 11:10
 7/12 anonim ***** válasza:
60%
Miért nem úgy adod ki hogy szimplán szobánként bérlőt teszel bele, és az adóbevallásodba beírod. Legális is, nem is airbnb, nem is munkásszálló.
ma 11:16
 8/12 anonim ***** válasza:
59%
A tulajdonostársak beleegyezése kell hozzá (nem lesz meg), be kell jelentened a közös képviseletnek is. Air inkább jó ötlet, munkásszálló nagyon nem az.
ma 12:28
 9/12 A kérdező kommentje:

"Ha törvényesen adod ki airbnb akkor kell a többi lakó beleegyezése."

Akkor airbnb kilőve. Munkásszálló mehet?

ma 13:44
 10/12 anonim ***** válasza:
9. NEM. Le lett már írva. Kérj meg valakit, hogy olvassa fel neked!
ma 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!