Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Megéri venni egy platós autót...

Megéri venni egy platós autót és kiszállítani építőanyagot?

Figyelt kérdés

1-2 m körül gondolkodom Ford Transit, ez olyan B terv lenne, nem szeretem a jelenlegi munkám mert keveset fizet, nem becsülnek meg és jövőre még kevesebbet akarnak fizetni.

Hiába vagyok bejelentve normálisan, kitörölhetem mert alig marad félretett pénzünk a párommal.

dec. 5. 20:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
32%
Igen
dec. 5. 20:32
 2/20 anonim ***** válasza:
Hol? Kinek?
dec. 6. 08:57
 3/20 anonim ***** válasza:
55%
Ha van jogsid, menj el inkább futárnak, 600 nettót megkeresel.
dec. 6. 08:58
 4/20 anonim ***** válasza:

Inkább másba fektesd azt a pénzt, ha jót akarsz magadnak!

Mennyi pénzed van?

dec. 6. 14:32
 5/20 anonim ***** válasza:

2 millió a Transit, havi 100 ezer a vállalkozásod költsége, az még 1,2 millió egy évre.

Tehát 3 millióba kerül minimum a vállalkozásod és nem biztos, hogy egy fillért is tudsz vele keresni, ha csak fuvarozásban gondolkodsz!

dec. 6. 15:19
 6/20 anonim ***** válasza:

Nem, pláne nem ilyen filléres autóval.

Ne kelljen ezredszerre is részeltezni, olvasd el a korábbi ilyen kérdéseket. Levezettük sokszor, hogy ez a mellékesként fuvarozgatás nem éri meg. Se filléres furgonnal, se filléres konténeresautóval se semmivel

dec. 6. 15:33
 7/20 Senior Séf ***** válasza:
66%
Vidéken megéri. Ott ki tudsz építeni állandó vevőkört, és mást, pl tüzifát is szállíthatsz
dec. 6. 17:33
 8/20 anonim ***** válasza:
68%

Itt se éri meg, vidéken.

Egy trasittal amúgy is mit szállítasz?

Nikecellt? 1 m³ sódert? 5 zsák cementet?

dec. 6. 17:43
 9/20 anonim ***** válasza:
48%
Csak akkor éri meg az ócska transit, ha te magad vagy a kőműves.
dec. 6. 18:45
 10/20 A kérdező kommentje:

Figyelj gipszkartont kiviszel, helybe a városba 5.000Ft szerintem nem pénz érte, ha becipelem akkor kérek 10.000Ft-ot ezt max 50db ig vállalnám.

Egy nap kiviszek 3 fuvart, már 20e forint profit

dec. 6. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!