Megéri venni egy platós autót és kiszállítani építőanyagot?
1-2 m körül gondolkodom Ford Transit, ez olyan B terv lenne, nem szeretem a jelenlegi munkám mert keveset fizet, nem becsülnek meg és jövőre még kevesebbet akarnak fizetni.
Hiába vagyok bejelentve normálisan, kitörölhetem mert alig marad félretett pénzünk a párommal.
Inkább másba fektesd azt a pénzt, ha jót akarsz magadnak!
Mennyi pénzed van?
2 millió a Transit, havi 100 ezer a vállalkozásod költsége, az még 1,2 millió egy évre.
Tehát 3 millióba kerül minimum a vállalkozásod és nem biztos, hogy egy fillért is tudsz vele keresni, ha csak fuvarozásban gondolkodsz!
Nem, pláne nem ilyen filléres autóval.
Ne kelljen ezredszerre is részeltezni, olvasd el a korábbi ilyen kérdéseket. Levezettük sokszor, hogy ez a mellékesként fuvarozgatás nem éri meg. Se filléres furgonnal, se filléres konténeresautóval se semmivel
Itt se éri meg, vidéken.
Egy trasittal amúgy is mit szállítasz?
Nikecellt? 1 m³ sódert? 5 zsák cementet?
Figyelj gipszkartont kiviszel, helybe a városba 5.000Ft szerintem nem pénz érte, ha becipelem akkor kérek 10.000Ft-ot ezt max 50db ig vállalnám.
Egy nap kiviszek 3 fuvart, már 20e forint profit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!