Étel futárok tapasztalataira lenne szükségem. A kérdés: milyen étel típusokat rendelnek legtöbbször. Pl: pizza, hamburger, távolkeleti, hagyományos? Vegán büfé nyitásában gondolkodom.
Hat vegán büfé nyitásába max akkor gondolkodj ha rövid távon csődbe akarsz menni.
Ez nem a nyugat ahol sok az ésszel nem, de pénzel meg rendelkező emberek száma.
5: itt pesten az alléban pár éve nyílt egy ilyen nagyon zöld nagyon vegán étterem mindenféle salátával meg stb.. Az 3hóapig bírta majd lehúzta a rolót pedig az egy bejáratott brand volt. Ehhez viszonyítsd a hülye ötleteidet...
Nem sok potenciális vevő van a túlárazott zöldségekre, ha meg olcsón adod akkor nem lesz profitod.
Csövesből is ott van a legtöbb... mit is akarsz ezzel mondani?
Ha lenne némi tudásod is nem csak ide röfögnél valamilyen okból kifolyólag, tisztába lennél olyan dolgokkal, hogy mit jelent az, ha egy kis réteg igényére szabott terméket akarsz eladni egy olyan piacon ahol se az igény nincs meg, se a fizetőképes kereslet hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!