Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Étel futárok tapasztalataira...

Étel futárok tapasztalataira lenne szükségem. A kérdés: milyen étel típusokat rendelnek legtöbbször. Pl: pizza, hamburger, távolkeleti, hagyományos? Vegán büfé nyitásában gondolkodom.

Figyelt kérdés
Köszönöm szépen.

jan. 20. 21:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Szerintem, ne essetek egymásnak. Nem ér ez ennyit. Ettől színes a világ, hogy mindenkinek van saját véleménye.. még ha ez néha negatív is. Szerintem ez a növényi alapú élelmiszer egy jó irány és folyamatosan bővülő piac. A cégem termékei eddig elég sok pozitív visszajelzést kaptak. Nagy pizza lánc is forgalmazza feltétnek és a közéktetetésben is megállja a helyét. Hamarosan kiskereskedelmi forgalomba is kerül fagyasztva, de vendéglátó franchise-ben is gondolkodok és ezért is kérdeztem az ételkiszállítókat.

Az ár tekintetében pedig olcsóbb az előállítás mint a hús, de mire a fogyasztóhoz eljut a végterméken legalább 3-an "jóllaknak pénzügyileg". Smájli. Köszi még egyszer mindenkinek aki írt és írni fog.

jan. 21. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!