Ez valóban így van?

Figyelt kérdés
Utaztam egy hete egy überes taxival Pesten kb 15 percet ültem mögötte és elkezdtünk beszélgetni, egy 30 as pasi volt a söfőr, kérdeztem hogy jó e a taxizás mert én kereskedelemből jövök mindig ez a téma.. azt mondta hogy csüt-pént-szombat-vasárnap ha kint van napi 13-14 órát 1 milliót megkeres, ebből tankol adó, autó stb lejön.. mutatta is appban de én nem értettem. Van valakinek konkrét überes ismerőse akiről tudhatja ezt vagy aki ezt csinálja? Csak kíváncsiság..

tegnap 09:11
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Ha nem értetted APPban, akkor hogyan értenéd, ha leírja valaki itt?
tegnap 09:46
 2/10 anonim válasza:
63%
Micsoda van így...?
tegnap 10:00
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
A kérdező arra kiváncsi, hogy igaz lehet-e, hogy 4 nap alatt 1 milliót keres az illető, de azt még nem fogta fel, hogy ebből sok lemegy.
tegnap 10:03
 4/10 anonim ***** válasza:
67%

Havonta keres bruttó 1 milliót heti 4x14 óra munkával.

De ahhoz, hogy taxis lehessél, kell kb. 10 milliós befektetés a jövődbe...

Ha nincs 10 milliód, taxis vizsgád és helyismereted, vezetési tapasztalatod, akkor álmodozhatsz tovább a semmiről.

tegnap 10:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

És mit csinálsz, ha balesetezel, törik az autód és 3-4 hétig javítják?

Bérelsz gyorsan egy másikat?

tegnap 10:13
 6/10 A kérdező kommentje:

1. Kb 5 mp ig mutatta meg, azért írtam ide ki hátha itt valaki részletesebben eltudja mondani (mivel erről szól az oldal) vagy valami.....

4. 4 naponta keres ennyit, ha akarom van annyi azért tettem fel a kérdést, pesti lakos vagyok, 15 éve vezetek...

5. Pontosan, van aki ezzel foglalkozik, de mivel több lábon állok nem csak ez lenne a bevételi forrásom...

tegnap 11:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez bruttó 17 ezer forint óránként. A költségeket ismerve nem olyan sok az, pláne ha hozzáveszed, hogy 14 órát kint lenni taxizni nem egy leányálom.
tegnap 12:56
 8/10 anonim ***** válasza:

4

Dehogy kell 10 millió... Egy B kat kell, egytaxis vizsga és egy páv2. Kb 200e-ből megvan. Utána meg béresz autót. Nagyon nagyon nagyon sok taxis bérelt kocsival jár. Sőt, sokan váltóba ketten bérelnek egy autót, egyik nappal jár másik éjjel.

kérdező:

Igen, ez "reális". De azt is vedd figyelembe, hogy ez a bevétele, ebből rengeteg a kiadás. De havi 1 millió egy nem életképtelen taxisnak még akkor is megmarad tisztán, ha nem hiénázik. Cserébe azért nem egy leányálom 13-14 órákat kinn lenni, nem is úgy van, hogy akkor vagy kinn amikor akarsz. Pl: péntek szombat este bulifuvar van, vasárnap éjszaka és hajnalban reptérkörök. Mindig más időpontban dolgozni brutálisan megterhelő.

tegnap 17:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Takaríthatod az autót a hányástól két bulifuvar között, nagyon jó lesz!
tegnap 17:13
 10/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ha folyamatosan fuvarban van, akkor lehet 1M a 4x14 óra alatt a BEVÉTELE. Ebből nem adózott, nem tankolt, nem fizetet jutalékot, nem takarított, nem volt szervizben...
tegnap 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!