Ez valóban így van?
Havonta keres bruttó 1 milliót heti 4x14 óra munkával.
De ahhoz, hogy taxis lehessél, kell kb. 10 milliós befektetés a jövődbe...
Ha nincs 10 milliód, taxis vizsgád és helyismereted, vezetési tapasztalatod, akkor álmodozhatsz tovább a semmiről.
És mit csinálsz, ha balesetezel, törik az autód és 3-4 hétig javítják?
Bérelsz gyorsan egy másikat?
1. Kb 5 mp ig mutatta meg, azért írtam ide ki hátha itt valaki részletesebben eltudja mondani (mivel erről szól az oldal) vagy valami.....
4. 4 naponta keres ennyit, ha akarom van annyi azért tettem fel a kérdést, pesti lakos vagyok, 15 éve vezetek...
5. Pontosan, van aki ezzel foglalkozik, de mivel több lábon állok nem csak ez lenne a bevételi forrásom...
4
Dehogy kell 10 millió... Egy B kat kell, egytaxis vizsga és egy páv2. Kb 200e-ből megvan. Utána meg béresz autót. Nagyon nagyon nagyon sok taxis bérelt kocsival jár. Sőt, sokan váltóba ketten bérelnek egy autót, egyik nappal jár másik éjjel.
kérdező:
Igen, ez "reális". De azt is vedd figyelembe, hogy ez a bevétele, ebből rengeteg a kiadás. De havi 1 millió egy nem életképtelen taxisnak még akkor is megmarad tisztán, ha nem hiénázik. Cserébe azért nem egy leányálom 13-14 órákat kinn lenni, nem is úgy van, hogy akkor vagy kinn amikor akarsz. Pl: péntek szombat este bulifuvar van, vasárnap éjszaka és hajnalban reptérkörök. Mindig más időpontban dolgozni brutálisan megterhelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!