Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyit kellene fizetni egy...

Mennyit kellene fizetni egy segéd munkásnak?

Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy egy festő vállalkozó keze alá dolgozok. 1 hónapra mennyit illene megkapnom?
ma 14:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%

Ha bejelentett a munka, akkor minimálbér (br. 266.800 Ft). És nem illene, ennyit minimum adnia kell. Többet meg minek?

Ha nem bejelentett munka, örülj, ha ad valamennyit, az megint nem illendőség kérdése.

ma 14:38
 2/12 anonim ***** válasza:
53%
festő segédmunkás? 1500/óra
ma 14:48
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem bejelentett, akkor annyit, amiben megállapodtatok. Ha bejelentett, akkor legalább a minimálbér.
ma 14:54
 4/12 anonim ***** válasza:
25%

A nehéz fizikai munka sosem minimálbéres.

Többet minek? Lefogadom neked szakmával is lehet minimálbért adni, arra is minek többet fizetni?

Istenem... a te logikáddal csodálkozok hogy vagy életképes.

ma 15:35
 5/12 anonim ***** válasza:
#4 Mert szerinted kinek adnak minimálbért, ha nem a szakmunkás segédmunkásának? :D
ma 15:55
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, de azoknak biztosan nem...

Nem is értem miért van feltételező / állító módban a kérdésed...

ma 17:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Én kőműves vagyok, a segédmunkásomnak adtam napi 4-5 ezret 2019-ben. Sima középiskolás tanuló volt még.

Most átszámolva mai infláció mellett ez 8-10 ezer forint naponta.

ma 18:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Hát ez ilyen zsebpénz kategória akkor kisdiáknak...

Lefogadom most egyedül is tolod az ipart?

ma 19:12
 9/12 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok

Nem értem, miért lettem lepontozva... Csak amiatt, mert nem tetszik 1-1 munkatípus diszkriminálása, lenézése.....

ma 19:13
 10/12 anonim ***** válasza:

"Tételezzük fel, hogy egy festő vállalkozó keze alá dolgozok. 1 hónapra mennyit illene megkapnom?"

Ha ilyen a munkamorálod, mint amit a kérdésed sugall, akkor bármennyit is kapsz, túl vagy fizetve.

ma 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!