Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres körülbelül egy...

Mennyit keres körülbelül egy egyetemi tanár, professzor, adjunktus, tanársegéd, tudományos munkatárs, stb?

Figyelt kérdés
Ismeri valaki valamelyik vagy hasonló munkakör körülbelüli fizetését?

aug. 28. 18:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
250 ezertől 650 ezerig.
aug. 28. 18:38
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Ismerősöm, aki egyetemen tanít, doktorált is, 260 körül keres.
aug. 28. 19:21
 3/12 anonim ***** válasza:
92%

Egyetem fuggo.

Magán/állami, angol/magyar nyelvű

aug. 28. 20:47
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Az SZTE-ről tudok nyilatkozni, ott bruttó 500 és 1 millió között vannak a bruttó bérek.

Ha beírod a Google-ba, hogy “SZTE bértábla”, ki fogja adni az egyetem oldalát (vagy pár cikket, ami arra hivatkozik), és ott látod a pontos besorolásokat.

aug. 28. 23:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon változó, kérdező. Én egyetemen dolgozok, láttam már a kollégáim kifizetési táblázatát, a bruttó 450 ezertől a bruttó 1 millió 160 ezerig van itt minden. Függ attól, hogy az illető kap-e valamilyen bérkiegészítést, hogy pályázaton van-e, és hogy vezető-e, mert van vezetői kiegészítés is. És nyilván függ a beosztástól is persze.

Amin meglepődtem, hogy az 1996 óta itt dolgozó, komoly szakembernek számító, diplomás könyvtárvezető alig keres többet, mint én, az 5 éve itt dolgozó technikus, és hogy a két legjobban kereső oktatónk gyakorlatilag alig vannak itt, sosem látom őket (ők ugyanezen az egyetemen, de másik kampuszon dolgoznak, nálunk csak óraadók).

Van olyan, akinek a bruttó bére 450 ezer lenne, de kap vezetői pótlékot száz ezer körül, és valamilyen pályázaton van, az még plusz havi 400 ezer, így áll össze a bruttója.

aug. 29. 07:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rosszak az egyetemi oktatói bérek. Nekem most adjunktusként phd-val 350 a nettóm.....
aug. 29. 22:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Adjunktusként hány órád van hetente?
aug. 29. 23:12
 8/12 anonim ***** válasza:
12 óra a minimum amit egy adjunktusnak kell tartani
aug. 30. 06:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Persze, azt tudom. És ennyi órát tart 350 nettóért?
aug. 30. 10:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Egy adjunktus munkája nem csak az óratartás. De gondolom ezt is tudod.
aug. 30. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!