Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egy húsbolt megnyitása mennyib...

Egy húsbolt megnyitása mennyibe kerül körülbelül?

Figyelt kérdés

nov. 26. 15:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lehet diszkont húsbolt is kizárólag gyári csomagolású cuccal.

De az tulajdonképpen már nem húsbolt.

dec. 5. 01:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Mennyi pénzetek van?

Van ennél sokkal jobb befektetés, ha rendelkeztek pár millióval!

dec. 6. 14:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálatosan, önálló Hús-hentesüzlet nyitása nem lesz nyereséges! Nem elég megnyitni egy üzlethelységet, számtalan egyéb vonzata van ennek. Alapvetően mindneféle szabályokat kell betartni már a kialakításakor is, majd az üezemeltetésnél szintén. Az engedéyleztetés is pénzbe kerül, ráadásul sok ügyintézésbe. Aki ebben nincs otthon, annak hozzáértő könyvelőt és ügyvédet is fizetnie kell.

Az üzlethelység lehet saját vagy bérelt. Mindkét megoldás igen költséges! Majd a berendezés hatalmas összeget kíván. Hűtőház, hütőpultok, kiszolgáló pultok, külön helység a húsfeldolgozáshoz, szeletelőgépek, darálógépek, tőkék, "szerszámok". Utóbbiak jó minőség esetén igen drágák! Lacikonyha avagy grill esetén sütők, külön rész kialakítása a pékárúknak, mosókonyha, feketemosó helység, hulladéktároló helyég...

+ kisteherautó(k)

Ha mindez nem lenne elég, a multik és a külföldi cégek annyira lenyomják az árakat, hogy képtelenség felvenni velük a versenyt.

Jómagam nem vagyok hentes. Viszont évekig voltam ingatlanüzemeltető műszaki vezető több étteremmel renelkező vállalkozásban. Láttam a beszállítók életét, munkáját, küzködését, köztük Hús-hentes, Haltermelő és Forgalmazó vállalkozásokat is, és persze az éttermek is rendelkeztek húsrészleggel, hűtőházakkal, stb...

Nagyon kemény a piaci harc, nem könnyű talponmaradni!

dec. 7. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!