Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egy húsbolt megnyitása mennyib...

Egy húsbolt megnyitása mennyibe kerül körülbelül?

Figyelt kérdés

nov. 26. 15:53
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Illetve mik kellenek hozzá?
nov. 26. 15:53
 2/13 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem többmilliós beruházás. A legnagyobb tétel a hütők (hűtőkamra, hűtőpult).
nov. 26. 16:25
 3/13 anonim ***** válasza:
12%
Annyiba hogy a hozzad hasonlo prolik soha se jutnak el odaig
nov. 26. 16:52
 4/13 anonim ***** válasza:
60%
csak a hűtők sok millió forint.
nov. 26. 17:18
 5/13 anonim válasza:

Most a dilema hogy milyen hűtők legyenek. A sok hypermarket nyitott hűtők vannak ami az EUnak nem tetszik és beakarják tiltatni, mert nem zöldek.

Na most ha ezt elfogadják, lehet megint csere előtt leszel, vedd ezt is majd figyelembe. Ha nyitott is, legalább legyen egyelőre leszedhető zárható fedele is

nov. 27. 11:16
 6/13 anonim ***** válasza:
62%
A HACCP-szabályzatban minden benne van, tanulmányozd!
nov. 27. 11:54
 7/13 anonim ***** válasza:

"Egy húsbolt megnyitása mennyibe kerül körülbelül?"

Nagyon nem mindegy, hogy hol szeretnéd nyitni. De mivel mi ezt nem tudjuk, ezért böngéssz a kiadó, eladó húsboltok között és nagyjából megtudod!

nov. 27. 11:56
 8/13 A kérdező kommentje:

Egy kisvárosban szeretnénk megnyitni. Az üzlet bérleti díja 70 ezer forint havonta. Inkább arra irányulna a kérdésem, hogy hogy álljunk neki? Merre kell elindulni?

Egyéni vállalkozóként csinálnánk, mivel mind a kettőnknek van főállása. Tudom kellenek hűtők, dupla fázisú mosogató, pénztárgép, húsdaráló, mérlegek, engedélyek. Van ahol azt olvastam nem kell külön engedély az élelmiszerek árusítására, ha szereplünk a FELIR-ben.

nov. 28. 10:26
 9/13 A kérdező kommentje:
Illetve van ahol olvastam, hogy öltöző is kell hozzá, ez igaz? Illetve a húst beszállíttatnánk, nem mi vágnánk stb. Így is kell hentes a boltba vagy elég lenne az eladó is?
nov. 28. 10:28
 10/13 feketepeter válasza:
Es ha a vevo csontozott szeletelt karajt ker, szettarod a kezed? Gondolkozz mar...
dec. 2. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!