Akarok 1 kis maszek hús üzletet . Ti MIÉRT, és MILYEN húsboltba menétek, inkább mint a "múltik " hóz?
Pl. Tescóban tuti nem vennék, mert ott kegyetlenül büdös és undorító a húspult. Kis húsboltokkal szemben pedig fenntartásaim vannak, mert a legtöbb a Tescóhoz hasonlóan a szart is húsként adja el (tisztelet a kivételnek) és azt hirdeti,h milyen minőségi, magyar és tiszta.
Tehát mi csak olyan helyről veszünk húst, ahonnan már évek óta, így ismerjük a tulajt.
# 1
Ha valaha dolgoztál volna átlag maszek hentesnél akkor igencsak visszasírnád azt a "minőségi" húst és azt a higiéniát, amit a Tescoban kapsz.
Btw ha már kis maszek húsbolt akkor árulj különlegeset: Minőségi steakhús, mangalica, FRISS TENGERI HAL!
Ezeket Budapesten pl. kb. 3 boltban lehet megkapni normális minőségben, de ott is mindig kifogynak, akkora az érdeklődés... Az igazán fincsi darabokért kb. be kell jelentkezni.
Csak kíváncsiságból:
mit árul a Tesco szerinted? (kicsit bővebben annál, hogy "szemetet").
Őszintén kíváncsi vagyok, hogy van-e akár a leghalványabb fogalmad is róla vagy csak a szokásos agymosott "kötsögmulti" mantrát nyomatod.
Vannak ismerőseim akik dolgoztak már a Tescónál és lehet hallani ezt-azt. De nekem az is elég,hogy elmegyek a Tescós húspultok között és elkap a hányinger olyan kegyetlenül büdös van...
A "szokásos agymosott köcsögmultit" pedig nem nyomatom, mert nem vagyok multi ellenes. A kérdezőnek mondtam el a saját személyes véleményem.
Aha, szóval vannak ismerőseid, akik ismernek olyat aki már látott olyat, hogy....
Oké.
Nem tudom merre laksz, érdekes, én BP-en mindenfelé szoktam járni Tescoba és még sosem "ájultam el" egy pult mellett sem semmilyen szagtól - de szerintem más sem.
Ennyit rólad, szokásos agymosott bullshit, totális alap nélkül.
Többnél is tapasztaltam, pl. Pesten a fogarasi úti.
De rendben, úgy látom a tipikus magyar vagy, aki mindig mindenkinél mindent jobban tud, olyanannyira,hogy más emberek személyes tapasztalatait és véleményét is jobban ismeri. Én elmondtam a véleményem arról, amit a kérdező kérdezett, te belekötöttél, mert jobban tudod. Nyertél. Remélem boldog vagy :)
Inkább te vagy a tipikus idióta, aki egyszer egy boltban behalózott valami szagot, amiről nem is tudja mitől keletkezett (pl.: kifolyt a húslé a padlóra be a hűtő alá és azt műszak alatt nem lehet onnan kitakarítani) és ezek alapján a legtermészetesebb magabiztossággal ÁLLÍTOD TÉNYKÉNT, hogy:
- "Tescóban tuti nem vennék, mert ott kegyetlenül büdös és undorító a húspult"
- "a Tescóhoz hasonlóan a szart is húsként adja el"
- "olyan szemetet árul, mint pl. az említett Tesco "
- "Vannak ismerőseim akik dolgoztak már a Tescónál és lehet hallani ezt-azt"
- "a Tescós húspultok között és elkap a hányinger olyan kegyetlenül büdös van..."
HA te abból, hogy a Fogarasi úton büdöset éreztél (ahol amúgy ott a halpult a húspult mellett ami természetéből adódóan "büdös")a pult mellett a fenti kijelentéseket tudod kategórikusan tenni akkor vagy valami elképesztően ostoba vagy, vagy pedig a már korábban említett agymosott fajta.
Válassz nyugodtan, mely illik rád inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!