Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akarok 1 kis maszek hús...

Gilicze Ferenc kérdése:

Akarok 1 kis maszek hús üzletet . Ti MIÉRT, és MILYEN húsboltba menétek, inkább mint a "múltik " hóz?

Figyelt kérdés

2014. szept. 16. 19:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igen, idióta vagyok, elfogadom. Ki vagyok én,hogy veled próbáljak meg szót érteni...?

De mint látom még most sem bírod felfogni,hogy én csak a személyes véleményem mondtam el. A te személyes véleményed az,hogy a Tesco kifogásolhatatlan minőségű hústermékeket kínál. Mindenkinek lehet (még) saját véleménye, a tiedet elfogadtam, te az enyémet nem és próbálod azt megváltoztatni oly módon,hogy szerinted általánosítok és hülye vagyok. Én eddig sem vitatkoztam veled -csak a saját véleményem mondtam el- és ezután sem fogok, mert van egy szint, ahová nem szeretnék lejutni.

2014. szept. 18. 14:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy még a saját véleményedet sem tudod normálisan kifejezni akkor...

A saját véleményed az, hogy BÜDÖS VOLT a fogarasi úton a húspult mellett. Ez egy saját vélemény, amit el is tudok hinni, abszolut reális élethelyzet.

De nem, te ÁLTALÁNOSSÁGBAN KIJELENTED, hogy a Tesco az biza SZEMETET árul - holott a leghalványabb fogalmad sincs róla, hogy milyen minőségi besorolású a hús (sőt, le merném fogadni, hogy nem is tudnád megmondani, hogy milyen minőségi besorolások vannak) vagy milyen körülmények uralkodnak a pult mögött.

Tudod ez a különbség a tapasztalat alapján formált privát vélemény és az általános baromság között. Nagyon szomorú, ha feltételezem felnőtt ember létedre ezt nekem kell megmagyarázni.

Játszhatod a mártírt, mintha én direkt téged pécéztelek volna ki, de nem. Csak egyszerűen 2 nap alatt nem sikerült megérteni valamit, amit egy 10 éves már magától tud.

2014. szept. 18. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!