Mennyit fizetnél egy egyszer jàtszható tàrsasért, amit 1-10 ember tud játszani és 3 órás élményt ígér?
Terveztem egy jàtékot, amit most fogok kiadni, és a beárazáshoz kellene segítség.
Logikai, feladatmegoldós, esemény követős, nyomozós játék, amit lehet egyedül is, de maximum akár 10 fő is tud együtt gondolkodni.
Ha minden tartozékot kibontottunk, és megoldottunk mindent, el lehet dobni a játékot. 40-45 tartozéka van, olyasmi, mint egy otthoni szabaduló szoba, ami elméleti.
Szállítással együtt 10 ezer ft-ot gondoltam érte, de ezen szinte nincsen hasznom a költségek és az adózás miatt.
Szerintetek emelhetem 12-15 ezer ft közé, vagy az már sok lenne érte?
Van néhány ilyen a piacon, Pandemic, Time Stories, etc. Sosem voltam big fan, pedig elég sok társas van itthon, nem szeretem elpusztítani a játékot. Ha tetszett, újra játszanánk, és fura lenne megint megvenni, ha pedig nem, akkor meg nem érte meg a pénzt. Azért teljesen kidolgozott, normál méretű játékokat lehet már kapni 15-20 körül.
Nyilván ha bombasztikusan jó a reviewk alapján, akkor lehet kipróbálnánk, főleg mert kevés a 8-10 fővel játszható játék, pedig néha ennyien vagyunk.
Neked kell üzleti tervet csinálnod, hogy mennyi a fix költséged, mennyi a darabra jutó költséged, és kb hány menne el havonta. Ebből tudsz kalkulálni árat, és tekergetni a profit kulcsot.
Azért egyszer játszható, mert rá kell jönni a történet végére a nyomok alapján. Ha azt valaki megtudja, másodjára nem lesz élvezetes.
Egy szabaduló szobába sem megy vissza kétszer az ember.
Kiszámoltam mindent, de azzal hogyan lehet mégis számolni, hogy mennyi fogy havonta? Főleg, hogy most karácsony lesz, valószínű megdobja a rendeléseket, utána pedig beesik.
6 ezerben àll meg egy játék, de van főállásom, így átalányadózó ev leszek.
Könyvelőm szerint minden bevétel után durván 35%-ot vonjak le, amiben benne van minden költségem.
Így viszont, ha 10 ezerért adom, nem marad hasznom.
Csökkenteni a költséget nem tudom, és még rosszabb helyzetben lennék, ha esetleg áfakörbe kerülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!