Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek megeri meg turkalo...

Szerintetek megeri meg turkalot nyitni? Nagyon szeretem a ruhakat es azokkal szeretnek dolgozni Velemenyek?

Figyelt kérdés
nov. 11. 22:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%
Budapesten mindenképpen, kisebb városokban is érdemes probálkozni.
nov. 11. 22:36
 2/18 A kérdező kommentje:
Korulbelul mennyi hasznot tud csinalni ebbol az ember? Mostanaban mindenhol latom. Igazabol a kerdes is ugy fogalmazodott h tiktokon lattam egy turi nyitos videot
nov. 11. 23:42
 3/18 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem egy embert eltart, talán nem is olyan rosszul, mármint arra gondolok hogy alap plussz egy kicsit feljebbi szinten, de többet, (családot) nem lehet rá alapozni. És akkor még arról nem beszéltünk hogy se hétvégéd, se szabadságod nincs.
nov. 12. 06:21
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Magánvállalkozásban az a szép, hogy annyit keresel, amennyit dolgozol, amennyi terméket el tudsz adni. Ebből következik, hogy fizetés annyi, amennyivel olcsóbban szerzed be az árut és népszerű a bolt. Elején viszont minden hely rosszul indul, ugye eleve bérelned kell helyet, benne eszközöket, felhalmozni ruhákat, amiben egy ideig áll a pénzed, hirdetésre költeni és néhány évig amíg elterjed a híre (és ha jó), addig veszteséggel is működni.
nov. 12. 07:07
 5/18 anonim ***** válasza:
44%
Nem.
nov. 12. 14:14
 6/18 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk számos ilyen turkáló működik. Lényegében úgy működnek a darab áras üzletek, hogy pl. 1000-1200 Ft-ról indul és úgy csökken az ár egyre jobban. De egyébként amikor már ilyen 300-500 Ft körül van, akkor vannak a legtöbben. Sok ilyen üzlet nyílt, de zártak is be üzletek.

Mióta elterjedt a Vinted, azóta szerintem nehezebb a működés. A fast fashion üzletek forgalma is rendesen visszaesett az elmúlt időszakban. Egyre kevesebb ruhát vásárolnak az emberek az elmúlt időszakban. Tehát én ezek alapján nem feltétlen alapoznék egy ilyen üzlet nyitására.

nov. 12. 16:39
 7/18 anonim válasza:
75%

Ha különleges darabokat tudsz árulni, akkor talán, de nyilván ehhez is kell egy célközönség.

A legtöbb Fast Fashion üzlet nagy leárazásokat tart, betört a Vinted, ami nagyon pörög, szerintem egyre nehezebb a turkálóknak.

Nálunk volt egy nagyon jó turi, vagyis még mindig megvan, de iszonyat elszálltak az árakkal és én már nem is szívesen megyek. Nekem az durva, hogy 4-6 ezer egy farmer, azért mert Zara. Kabátok 10 ezer felett, és nem nagy márka.

De a kg-s ár is nagyon magas már.

nov. 12. 17:54
 8/18 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem bizonyos rétegre célozva, okotudatos, Z-gen fiatalok, titkok stb egy kis butik működhet, esetleg megtámogatva kiegeszitokkel. Ehhez elég aktívan kell vadászni a dolgokat, de talán.

Miért nem próbálsz meg vmi eladói melót szerezni egy turiban? Akkor látod, hogy működik, milyen bevételekkel stb és abból le tudod másolni, ami jó, és mi az, amin változtatni kell.

nov. 12. 22:44
 9/18 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem jelenleg nem éri meg, amőgy is csökken a forgalom, illetve egyre kevesebben keresik ezte a szegmenst
nov. 13. 09:39
 10/18 anonim ***** válasza:
48%
Hol szeretnéd nyitni ezt az üzletet? Mennyi tőkéd áll rendelkezésre hozzá? Eladó vagy boltvezetői végzettséged van?
nov. 14. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!