Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit szóltok az ötletemhez?

Mit szóltok az ötletemhez?

Figyelt kérdés

Vállalkozó szeretnék lenni. Ehhez azt találtam ki, hogy magán mentő szervezetet szeretnék üzemeltetni.

Lesznek országszerte mentőgépkocsijaim, esetkocsijaim és rohamkocsi is.

Az a tervem, hogy keresek rájuk nagyon elhivatott személyeket. Kellesz nekem mentőápoló, mentőtechnikus, mentőtiszt és mentőorvos egyaránt. Kiszemeltem is van, mert tiktokon van egy 40 éves tapasztalattal bíró mentőtiszt aki edukációs tartalmakat készít és őt tervezem elsőként felkeresni és bízom benne, hogy rajta keresztül jönni fognak ápolók, technikusok és orvosok is. Magyarán egy egyszerű üzenetváltásból tervezek egy nagyon komoly kapcsolatrendszert itt kiépíteni.

Az állomások kezdetben Debrecen, Budapest és Pécs településen lesznek. Mindegyik állomáson 2 mgk, 1 eset és 1 ROKO. Aztán ha beindult a biznisz akkor terjeszkedünk a többi nagyváros irányába is.

Természetesen az ellátás fizetősen fog működni. Tehát kihívják az mgk-t, hogy Marika néni elesett. Akkor mi kimegyünk, felszámoljuk a kilóméter árat, az elhasznált eszközök árait, a dolgozók fizetését szintén bele kell számolni százalék arányosan + a haszon. Ezért cserébe Marika néni olyan ellátást fog kapni amit az OMSZ-tól sosem kaphatna. Az az empátia ami a mi dolgozóinkban lesz rendkívüli.

Azért akarom ezt megcsinálni, mert hallom a panaszokat ami az OMSZ felé irányul (pl vérző beteghez nem ér ki a kocsi időben és meghal), ezt akarjuk mi megszűntetni majd. Mindenkinek lesz esélye.

Már egy ideje gyűjtögetem rá a pénzem, van most kb 15 millióm.

Mi a véleményetek? Aki csak mocskolódni tud az lapozzon tovább!!!

nov. 11. 14:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán csak szállíts betegeket. 20e egy fuvar pest megyén belül, számla nélkül.
nov. 11. 19:23
 12/19 anonim ***** válasza:

"Már egy ideje gyűjtögetem rá a pénzem, van most kb 15 millióm."

Beszállok én is 15-tel.

nov. 17. 17:53
 13/19 xswerdy ***** válasza:
Tegyük fel felszereled a kocsikat, találsz embereket, és engedélyed is lesz. Kinek fog eszébe jutni sürgős esetben nem a hivatalos mentőt hívni, hanem Téged? Magán betegszállítók vannak, de a sürgősségi mentésre a világon sehol nincsenek alternativ szolgáltatók.
nov. 19. 16:25
 14/19 A kérdező kommentje:

#13 Olyan emberek fognak hívni akik hiába várnak a mentőre nem érkezik meg és már kétségbe vannak esve

VALAMINT

az a réteg aki már csalódott az OMSZ-ban, emiatt egyenesen hozzám fordul. Lesz ilyen.

nov. 19. 18:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Tuti. 🤣
nov. 19. 19:24
 16/19 anonim ***** válasza:

Ostoba.

Nagyon minimalis az ahol hiaba varnak a mentokre. Ez nem napi szintu. Olykor elofordul keslekedes, de ha 10percre vagy egy allomastol akkor nem tudnak 3perc alatt odaerni.

Aki csalodott az omszben sem teged fog hivni, mert nem fog fizetni szazezreket. Raadasul egy vicc ha azt hiszed mondjuk Pecsen elobb kiersz mint a mentok. Nyilvan Pecsen van egy par mentoallomas, a varoson belul hamar odaernek barhovay te ezt szignifikansan nem fogod tudni felulmulni.

Plusz, a kutya sem fog tudni rolad. Megis hogy akarod a koztudatba eljuttatni az informaciot hogy teged hivjanak szazezrekert egy labtoreshez es ne a mentoket? Fb hirdetes?

nov. 19. 21:18
 17/19 anonim ***** válasza:

Gyors csődnek tökéletes indulás.

Megsúgom: megfelelő szakikat se fogsz nagyon találni.

Itt nálunk megyeváros kórházába is 4-3 oldalnyi álláshírdetés van e.ü-ön belül.

Olyanok maradtak már, akik kezei alatt simán meghalsz.

Ha jót akarsz vesd el ezt az ötletet.

Van fogalmad arról,hogy a mentőautó és felszerelés mennyibe megy?

Édes kevés 500kk is.

Sokkal több és jövedelmezőbb biznisz létezik. Keress mást.

Minek a mentő, ha nincs hova se vinni az embert magyarban? XD

Tudnék nem keveset mesélni saját tapasztalatból is, exemtől is (sürgis ápoló), mamám fő ápoló volt, papám volt sebészeti doki, gyerekkori társam mentős sokat lógtam vele stb.

Vannak itt kemény sztorik.

Halott az ötleted több aspektusból is.

nov. 25. 17:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyszerűen zseniális az ötleted, szerintem kezdd is el a megvalósítását a Monopoly nevű társasjáték keretein belül!
nov. 25. 17:09
 19/19 xswerdy ***** válasza:
ok, vannak, akiknek volt már rossz tapasztalatuk a mentőkkel. És sürgős esetben Téged fognak hívni, akinek van 2 kocsija az adott településen, vagy az OMSZ-t, akinek egy tucat? Persze eleinte biztos neked azonnal lesz szabad kocsid, de ha már valamennyire megy az üzlet, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel Te leszel az, aki nem tud időben kiérni, mint a hivatalos mentő.
nov. 26. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!