Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit szóltok az ötletemhez?

Mit szóltok az ötletemhez?

Figyelt kérdés

Vállalkozó szeretnék lenni. Ehhez azt találtam ki, hogy magán mentő szervezetet szeretnék üzemeltetni.

Lesznek országszerte mentőgépkocsijaim, esetkocsijaim és rohamkocsi is.

Az a tervem, hogy keresek rájuk nagyon elhivatott személyeket. Kellesz nekem mentőápoló, mentőtechnikus, mentőtiszt és mentőorvos egyaránt. Kiszemeltem is van, mert tiktokon van egy 40 éves tapasztalattal bíró mentőtiszt aki edukációs tartalmakat készít és őt tervezem elsőként felkeresni és bízom benne, hogy rajta keresztül jönni fognak ápolók, technikusok és orvosok is. Magyarán egy egyszerű üzenetváltásból tervezek egy nagyon komoly kapcsolatrendszert itt kiépíteni.

Az állomások kezdetben Debrecen, Budapest és Pécs településen lesznek. Mindegyik állomáson 2 mgk, 1 eset és 1 ROKO. Aztán ha beindult a biznisz akkor terjeszkedünk a többi nagyváros irányába is.

Természetesen az ellátás fizetősen fog működni. Tehát kihívják az mgk-t, hogy Marika néni elesett. Akkor mi kimegyünk, felszámoljuk a kilóméter árat, az elhasznált eszközök árait, a dolgozók fizetését szintén bele kell számolni százalék arányosan + a haszon. Ezért cserébe Marika néni olyan ellátást fog kapni amit az OMSZ-tól sosem kaphatna. Az az empátia ami a mi dolgozóinkban lesz rendkívüli.

Azért akarom ezt megcsinálni, mert hallom a panaszokat ami az OMSZ felé irányul (pl vérző beteghez nem ér ki a kocsi időben és meghal), ezt akarjuk mi megszűntetni majd. Mindenkinek lesz esélye.

Már egy ideje gyűjtögetem rá a pénzem, van most kb 15 millióm.

Mi a véleményetek? Aki csak mocskolódni tud az lapozzon tovább!!!

nov. 11. 14:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
nagyon kevés a 15 milla az induláshoz
nov. 11. 14:28
 2/19 A kérdező kommentje:

#1 Tudom

500 millió forinttal akarok majd elindulni. Természetesen ehhez majd igényelni akarok támogatásokat is, meg hitel.

nov. 11. 14:32
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Még mesének is túl irreális, elöször is ehhez engedély kellene, amit nem kapsz meg csak úgy lelkesedésre, másodszor nem tudsz megfelelö személyzetet összeszedni (a hivatalos oldalon is nagyrészt a dolgozók nem-léte a probléma), akik ilyen félillegális helyre mennének, azok nem érnek semmit. Emellett "Marika néninek" soha nem lesz pénze egy ilyen extra ellátást kifizetni, inkább szép csöndben meghal otthon.
nov. 11. 14:49
 4/19 anonim ***** válasza:
76%
16 éven aluliak nem használhatják az oldalt.
nov. 11. 15:48
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a terv minden józan észt és realitást mellőz. Képzelődés szintjén persze nem rossz csak épp kivitelezhetetlen.
nov. 11. 16:31
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt te komolyan gondolod es nem troll vagy akkor oriasi tevedesben elsz minden szempontbol.

Van neked fogalmad hogy egy esetkocsit mennyi penz felszerelni? Tizmilliok. Mit gondolsz mennyibe kerul egy defibrillator? Vagy csak egy ampulla fajdalomcsokkento? Vagy intubacios szett?

nov. 11. 16:45
 7/19 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok, hogy mi mennyibe kerül
nov. 11. 16:53
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy vagy. Fogalmad sincs. Ha lenne akkor latnad hogy ezt nullszaldosan sem lehetne uzemeltetni.

Az 500millio a kozeleben sincs a szuksegesnek. Foleg nem 3 varosban.

Es arrol nem is beszelve hogy a kutya nem hivna fel. Ezert fizetik az emberek a tarsadalombiztositast, aminek egy igen komoly szelete megy el a mentokre.

Mennyit szamlaznal ki egy infarktusos betegnek, akit mondjuk 1oran keresztul elesztetek ujra, belenyomtok egy csomo adrenalint, 3szor sokkoljatok, megy a ballonos lelegeztetes, es a folyamatos cpr?

Azt nem is mondom hogy komoly engedélyek kellenek ehhez, ha egyaltalan ilyet vegezhetsz egyaltalan. Plusz a korhazakkal is megkene allapodni, vagy ugy gondolod hogy a maganmentoddel majd te eldontot melyik pesti korhazba viszed a beteget?

nov. 11. 17:15
 9/19 A kérdező kommentje:

#8 Elég az 500 millió 3 városba. Abba benne van a 3 kocsi, bele a felszerelések, a garázs, a munkaruha és a személyzet fizetése is.

"Mennyit szamlaznal ki egy infarktusos betegnek....?"

Attól függ... Infarktus protokoll szerint kezdtük az ellátást (tehát kapott Aspirin, Clopidogrel, Morfin, Heparin stb...) vagy már klinikai halál állapotában találtuk? Mennyi a távolság?

Biztos vagyok benne, hogy megoldható, mert ismerek olyat aki magán betegszállítást végez és üzemeltet esetkocsit is. Igaz, ő csak egy darabot, de megy neki és csinálja.

nov. 11. 17:56
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

A betegszallitas nem egyenlo azzal hogy Mucika felhiv mert epp bestroekolt a parja..

Mellesleg kinek szamlazol ha en az utcan teged hivlak fel mert Geza elesett es eltorte a labat? Nekem mert allampolgari kotelessegemet teljesitve segitek egy serult embernek? Vagy neki aki nem kerte es akarta igenybe venni a szolgatatasod?

Nem is ertem mibol gondolod hogy valaki az allami ingyenes ellatas helyett téged hivna szazezrekert?

Ne gyere nekem magan egeszseguggyel, mert a ketto nem ugyanaz. Mas ha maganban elmegyek mrre es mas ha beleallt egy kapa a fejembe..

nov. 11. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!