Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mekkora a kereslet a házi...

Mekkora a kereslet a házi szilva lekvárra? Menyiért lehetne eladni? Ti mennyiért vennétek tőlem?

Figyelt kérdés

nov. 9. 21:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
51%

Én nem bízok a házi készítésű cuccokban, ezért semmi pénzért sem vennék tőled. De amúgy a bolti ár 3-5-szörösét szokták elkérni az ilyesmiért. Az alatt nem nagyon éri meg ezzel foglalkozni, hacsak nem szívesen dolgozol pár 100 Ft-ért óránként.

Amúgy a gyümölcstartalom fetisizálása is egy komoly probléma, de ebbe itt most ne menjünk bele.

nov. 14. 11:34
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

2 kérdés merült fel bennem elsőre:

Mennyi lekvárt tudsz kifőzni a rézüstödben és csomagolni és tárolni és kiszállítani a szilvák érési ideje (mondjuk maximum 1 hónap) alatt?

Mit fogsz csinálni az év többi 11 hónapjában?

Ettől függ ugyanis alapvetően, hogy meg tudsz-e élni belőle.

nov. 14. 18:42
 13/29 librikus ***** válasza:
60%
12 es. Nem hinném, hogy ebből akar megélni, de háziasszonynak mellékkeresetként miért ne? Feleségem inkább a piacon vásárol házi lekvárt mint áruházit.
nov. 15. 09:39
 14/29 anonim ***** válasza:
A kidtermeles sulyos problemaja a feldolgozott es eloallitott mennyiseg. Ha nem tudsz egesz evben arut adni akkor a kovetkezo szezonra elfelejtenek.
nov. 18. 04:01
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

"Mekkora a kereslet a házi szilva lekvárra?"

Részemről nagy, az egyik kedvencem.

"Menyiért lehetne eladni?"

Azt nem tudom.

"Ti mennyiért vennétek tőlem?"

Semennyiért. Én magam főzőm, saját szilvából, amire az esőn kívül más nem esett rá. Cukor soha nem kellett bele, tehát biztos lehetsz benne, hogy 100 % szilva.

60 kiló alatt el sem kezdem a főzést.

Én vettem kistermelőtől szörpöt, lekvárt. Drága, és nem is volt jó. Akkor döntöttem el, hogy majd én csinálok magunknak.

nov. 18. 04:53
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább a 15-östől vennék.
nov. 18. 05:23
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező nem reagál érdemben a válaszokra, de újra kiemelte a kérdést... 👍🤣
nov. 18. 13:45
 18/29 anonim ***** válasza:
45%

Mi 2 évente főzünk egy üsttel saját szilvából.

A többi szilva megy befőttnek, felezve a fagyra és pálinkának.

Tanulj meg pálinkát főzni, arra végtelen a kereslet!

nov. 18. 23:44
 19/29 anonim ***** válasza:
Vagy árulj szilvásgombócot, a pálinka nem jó mert más így is a fél ország alkesz.
nov. 19. 00:05
 20/29 anonim ***** válasza:
Kérdezőt nem érdeklik a válaszok! Vagy csak azok érdeklik, amik azt mondják, amit hallani kíván... :D
nov. 19. 15:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!