Mekkora a kereslet a házi szilva lekvárra? Menyiért lehetne eladni? Ti mennyiért vennétek tőlem?
Figyelt kérdés
nov. 9. 21:24
1/13 anonim válasza:
Én nem vennék.
Nem tudom milyen gyümölcsből, milyen körülmények között készíted.
2/13 A kérdező kommentje:
Jó gyümölcsből jó körülmények között
Rézüstben 16 órát főt
nov. 9. 21:34
3/13 anonim válasza:
És szűzlányok kavargatták.
Tudom.
Csak ugye, mondani bármit lehet... 🙂
De nem konkrétan a te lekvarodat akarom minősíteni, csak arra világítottam rá, hogy kockázatos munka az élelmiszer előállítás.
Nem véletlen, hogy vannak erre előírások, pláne ha forgalmazni is szeretnéd...
4/13 krwkco válasza:
5/13 anonim válasza:
A kedvencem a 360%-os gyümölcstartalmú lekvár.
6/13 A kérdező kommentje:
4-es te valami nagyon buta vagy 360%-os lekvár
5 kg szilvából lesz 1 kg lekvár
a boltban 100g lekvárban van 79g gyümölcs
nov. 10. 00:16
7/13 anonim válasza:
8/13 Juliusz48 válasza:
Ha 5 kiló szilvából lesz 1kg lekvár akkor a 360g-os nem is drága 1300Ft-ért, pláne ha csákánnyal kell kiszedni az üvegből. 600FT/kg alatt nem láttam az idén szilvát. De én jobban érzem magam ha nem rézüstben, és magam sütöm.
9/13 anonim válasza:
Kb. a diszkontos lekvár ár duplája, a 4000 Ft/KG. ezen sok hasznod nem lenne, én megvenném ennyiért, de szerintem nem sokan vennék az üvegeidet...
10/13 anonim válasza:
Sokan nem a gyümölcs %-ot nézik hanem az üveg árát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!