Kis mennyiségben hogyan gyárthatok füstölt árút eladásra?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy mint kistermelő szeretnék működni I kategória éppen elég lenne számomra. A nyílvántartásba vétel megkezdését sokadik hívásra az ügyintéző azzal nem fogadta el, hogy ha nem én termelem meg a húst, nem lehetek kistermelő. A falugazdász akivel beszéltem azt a tájékoztatást adta hogy megvehetem vágóhídon a leölt jószágot. Valaki aki ért hozzá segítsen. Rommá olvastam a 60/2023-at, de nem világos mit lehet mit nem ha kolbászt szalámit stb szeretnék gyártani.okt. 30. 14:01
1/5 anonim válasza:
HACCP megfelelésű húsfeldolgozó üzemed van?
2/5 A kérdező kommentje:
Oda szeretnék eljutni, a folyamat része az is hogy auditálnak. Jelenleg a nyílvántartásig nem jutok el. Ez lenne a kérdés nem a hapci.
okt. 31. 06:22
3/5 anonim válasza:
Mégis hogyan lehetnél kistermelő, ha nem termelsz semmit, sem terményt nem termesztesz, sem állatot nem tartasz?
Indíts egy vállalkozást és jelentsél be egy hentesüzemet.
Hentes végzettséged van?
4/5 A kérdező kommentje:
Nem további kérdéseket kértem, válaszokat. El kellene olvasni a kérdést ember, ott van minden amit nem értek.
Közben megoldottam a dolgot. Pontos és kimerítő információkat kaptam a nemzeti agrárgazdasági kamarától.
Igen hentes vagyok.
Ja és világbéke.
okt. 31. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!