Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan hirdessem, hogy állatpo...

Nanus kérdése:

Hogyan hirdessem, hogy állatportrét tetoválok?

Figyelt kérdés

Gyakorolni szeretnék, jelenleg már egy éve csinálom és most állatportré lenne a következő. Olyan embereket keresek, akik bevállalják, persze ingyen, hiszen gyakorlok még. Hosszú évek óta rajzolok állatportrékat, szerintem elég jó tapasztalatom van benne, a tetoválás technikáját pedig mindig fejleszteni kell, de szerintem elég jól haladok. (Mindenféle egoizmus nélkül) Van mentorom is aki felügyel, egy szalonban lehetek, gyakorolhatok. De ők még nem tudnak engem meghirdetni, majd csak ha letettem hivatalosan májusban a vizsgát.

Szerintetek hogyan írjam ki/ hova, hogy (elnézést, nem akarok senkit megbántani!!!!!!!) kevésbé igényes embereket keresek, akiknek jó lesz az ingyentetkó? (Értitek ugye?)

#állat #kezdő #gyakorlás #tetoválás #Állatportré #Tetoválótanuló
okt. 23. 09:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

"Nanus kérdése:"

Te amúgy lány vagy, kérdező?

okt. 23. 18:13
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, befolyásol ez valamit?
okt. 23. 21:17
 13/15 anonim ***** válasza:
27%
Semmit, a tetoválás ugyanúgy megrövidíti az ember életét, akárki csinálja. Minél több tetoválása van valakinek, annál rövidebb ideig fog élni.
okt. 24. 01:30
 14/15 SzilKa ***** válasza:
76%

Nem értem, a szalon miért köti a vizsgához a meghirdetésed, mivel jelenleg bármiféle vizsga és végzettség nélkül is lehet hivatalosan tetoválni. Gyanítom, hogy nem jelentettek be, vagy nem váltottad még ki a vállalkozóit, inkább ez lehet mögötte.

Nincsenek ismerőseid és barátaid, akik bíznak benned?

Vagy vegyél jó minőségű gyakorlóbőrt és készíts jó pár állatportrét, ha azokat mellékeled a közösségi médiákon való posztjaidhoz azzal, hogy gyakornok vagy (jobban hangzik, mint a kezdő) és a portfóliódat szeretnéd bővíteni állatportré témában, biztosan lesznek rá jelentkezők is.

Egy tetováló

okt. 24. 09:48
 15/15 anonim ***** válasza:
68%
13 Mit gondolsz ez mennyire válasz a feltett kérdésre??
okt. 27. 11:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!