Üdv gépészeti szigetelést akarok vállalni még az emberek is meg vannak hozzá de egyszerűen nem tudok munkát találni. 6 éve melózok benne és vállalkozni szeretnék. tudnátok ebben segiteni?
Emlékszel rá milyen meleg volt a február? 20 fok volt végig.
Az, hogy januártól indulnak a munkák, nem azt jelenti, hogy kérdezőnk január 2-án már szigetelni fog, még cége sincs, egy árajánlatot nem írt életében, kalkulációt nem csinált, stb...
Ezért dolgozik alkalmazottként 20 ezerért naponta és ezért nem vállalkozóként.
Nem értem miért szólsz le nem is ismersz..21 éves a főnököm én tanítottam meg szigetelni a mai napig én tanitom én irányítom az embereit, én mérem fel a területet és én írom neki hogy milyen anyagot kell rendelni ha épp nincs bent.. 3 éve segítek neki fejlődni. És nem 20 ezerért melózok
600ft folyóméter és 2000ftm2 ha belehúzok napi 40-50 ezer meg van
Mostmár a saját vállalkozást akarok mert szerintem már tud annyit hogy elengedjem a kezét és énis indítsak sajátot.. De köszi a lehetőséget így inkább nem érdekel
"21 éves a főnököm én tanítottam meg szigetelni a mai napig én tanitom én irányítom az embereit, én mérem fel a területet és én írom neki hogy milyen anyagot kell rendelni ha épp nincs bent.. 3 éve segítek neki fejlődni."
Ajánld fel a 21 éves főnöködnek, hogy vegyen be a cégébe társnak, ez a legegyszerűbb.
Ha ilyen nélkülözhetetlen ember, szinte az ő mentora vagy a cégében, akkor vegyen be társnak és húzzátok közösen a szekeret, mint eddig.
Ezt kéne csinálnod szerintem.
Főleg, ha ő meg gond nélkül tud munkákat szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!