Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Üdv gépészeti szigetelést...

Üdv gépészeti szigetelést akarok vállalni még az emberek is meg vannak hozzá de egyszerűen nem tudok munkát találni. 6 éve melózok benne és vállalkozni szeretnék. tudnátok ebben segiteni?

Figyelt kérdés

okt. 21. 20:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Persze ezt tudom ..DE az előbbi beszélgetésre vissza térve írtad hogy januárban indulna be a szigetelés. Akkor nem lenne jó ha novemberben megcsinálnám a vállalkozást ?
okt. 23. 14:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Csináld amikor neked megfelel.
okt. 23. 15:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Januárban szigetelni? A kémiai anyagok nem igénylik, hogy 5 fok felett legyen a hőmérséklet a működésükhöz? Ragasztó és társai?
okt. 24. 15:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Emlékszel rá milyen meleg volt a február? 20 fok volt végig.

Az, hogy januártól indulnak a munkák, nem azt jelenti, hogy kérdezőnk január 2-án már szigetelni fog, még cége sincs, egy árajánlatot nem írt életében, kalkulációt nem csinált, stb...

Ezért dolgozik alkalmazottként 20 ezerért naponta és ezért nem vállalkozóként.

okt. 24. 16:18
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem értem miért szólsz le nem is ismersz..21 éves a főnököm én tanítottam meg szigetelni a mai napig én tanitom én irányítom az embereit, én mérem fel a területet és én írom neki hogy milyen anyagot kell rendelni ha épp nincs bent.. 3 éve segítek neki fejlődni. És nem 20 ezerért melózok

600ft folyóméter és 2000ftm2 ha belehúzok napi 40-50 ezer meg van

Mostmár a saját vállalkozást akarok mert szerintem már tud annyit hogy elengedjem a kezét és énis indítsak sajátot.. De köszi a lehetőséget így inkább nem érdekel

okt. 25. 08:05
 16/16 anonim ***** válasza:

"21 éves a főnököm én tanítottam meg szigetelni a mai napig én tanitom én irányítom az embereit, én mérem fel a területet és én írom neki hogy milyen anyagot kell rendelni ha épp nincs bent.. 3 éve segítek neki fejlődni."

Ajánld fel a 21 éves főnöködnek, hogy vegyen be a cégébe társnak, ez a legegyszerűbb.

Ha ilyen nélkülözhetetlen ember, szinte az ő mentora vagy a cégében, akkor vegyen be társnak és húzzátok közösen a szekeret, mint eddig.

Ezt kéne csinálnod szerintem.

Főleg, ha ő meg gond nélkül tud munkákat szerezni.

okt. 25. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!