Unom a munkát, pedig mondhatni jó munkám van! Nem akarok vállalkozni se! Elegem van a Kontrollból! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Unom a munkát, unom az embereket, a bejárást, a várakozást a fizetésre, a "feladatokat", és hogy páran csak csettintenek aztán bumm milliók, én meg hónapokon át néhányszázezresével közelítek egy hétköznapi célhoz.
Van még max 20 aktív évem ti mit tennétek a helyemben?
2020. nov. 23. 18:54
2/34 anonim válasza:
Nyalj be meleg szarig a csettintgetős barátaidnak, probléma megoldva.
3/34 A kérdező kommentje:
2/
Nyalj be te, ha szerinted ez így működik, ez nem a napközi kisfiam.
2020. nov. 23. 19:48
5/34 A kérdező kommentje:
Disszpécser vagyok.
2020. nov. 23. 20:14
6/34 anonim válasza:
Jó szakember lehetsz, ha leírni sem tudod.
7/34 A kérdező kommentje:
6/
Mit számít?
Érted a címben a kérdést?
2020. nov. 23. 21:05
8/34 anonim válasza:
Nem szerintem kell benyalni, hanem a lusta fajtádnak az marad nagy pénzt akasztani. Nem ugyanaz.
9/34 anonim válasza:
Utolag, kivulrol a siker mindig egyertelmunek es konnyunek latszik. De az a csettintes sok aldozattal es befektetett munkaval jar...
10/34 Girlll3 válasza:
Tanulj szakmát, amivel foglalkoznál szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!