Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Unom a munkát, pedig mondhatni...

Unom a munkát, pedig mondhatni jó munkám van! Nem akarok vállalkozni se! Elegem van a Kontrollból! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Unom a munkát, unom az embereket, a bejárást, a várakozást a fizetésre, a "feladatokat", és hogy páran csak csettintenek aztán bumm milliók, én meg hónapokon át néhányszázezresével közelítek egy hétköznapi célhoz.

Van még max 20 aktív évem ti mit tennétek a helyemben?

2020. nov. 23. 18:54
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Miért szeretnél autót? Azt hiszed az boldoggá tesz? Feltétlen kell a munkádhoz? Nyaralni el lehet menni tömegközlekedéssel is. Na jó, persze nem mindenhova. Az autó egyébként is nagyon-nagyon!!! káros a környezetre nézve. Soha nem is szeretnék.
2020. nov. 25. 21:01
 22/34 A kérdező kommentje:

21/

Nem az autó a lényeg, hanem a pénz amiből tellik rá eggyeseknek, és amennyit én két munkahelyen sem tudnék megkeresni egy életen át tartó munkával sem. Érted ezt? Akárhány éves is vagy...

2020. nov. 25. 21:54
 23/34 anonim ***** válasza:
Persze hogy értem! Hamarosan én is belekerülök a mókuskerékbe.
2020. nov. 25. 21:58
 24/34 anonim válasza:
12%

Azt elhiszem, hogy fárasztó lehet a fejeden egy fejhallgatóval ez a munka.

Ha a "disszpécser" munkával százezreket keresel havonta, akkor már a havi egy alkalommal 10.000 Ft értékben megjátszanád a luxort állandó számokkal, szerintem egy éven belül simán te nyernéd a főnyereményt.

2020. dec. 11. 05:58
 25/34 anonim ***** válasza:
Itt nem arről van szó, hogy fárasztó-e vagy nem , mindenkinek megvan a saját problémája, mégha az nem is tűnik problémának az afrikai gyerekek éhezéséhez viszonyítva. Egyébként igen, ez a munka is lehet fárasztó. És igenis depresszív olyan munkát csinálni még 20 évig, amit az ember utál. Persze a legtöbben benne maradnak a kalitkában. Én keresnék valami hobbit ami örömmel tölt el mumka után. A munkák többsége úgyis monotonná válik egy idő után.
2020. dec. 11. 07:54
 26/34 anonim ***** válasza:
Lépésenként lehet összetettebb dolgokat elérni. Tényleges terv kell, hogy tudd is, merre tovább. Szerintem jobb azzal vesződni nap mint nap, mint ezzel, de te tudod.
2020. dec. 11. 10:06
 27/34 A kérdező kommentje:

26/

Okés, és te mit lépnél, ha úgyéreznéd túl lassan haladsz, vagy nem is haladsz lényegében csak sodródsz?

2020. dec. 11. 10:51
 28/34 anonim ***** válasza:
Tébolyodott módjára keresném a megoldásokat. Hagynám magamnak, hogy kitaláljam a megfelelő kérdéseket, és addig keresném a válaszokat, amíg megnyugtató, kivitelezhető válaszokat nem találok. Vagy addig a pontig, amikor ténylegesen kiderül, hogy nem úgy, nem azt. Gondolom az megvan, hogy leginkább az a központi kérdés, hogy mivel tudnád tartósan, stabilan növelni a befektetett energiához képest a hasznodat. A határaimon járnék az ebbe fektetett energiával, és találnék módszereket rá, hogy túllépjem a határaimat. Rövid távon például egy egyéni tudásbázis bővítgetésével, hogy ne körbe-körbe járjak tanulás címén, amikor bőven a határaimon túl vállalom magam. Nagyjából ezt taposom én is most, többé-kevésbé hasonló kiindulóponttal, mint a tied.
2020. dec. 11. 11:18
 29/34 A kérdező kommentje:

28/

Eddig ha találtam valamilyen jó megoldásnak tűnő dolgot arra mindíg ráfaragtam végül.

A saját kapacitásom kevés volt megbízható társra pedig én még nem akadtam sem üzleti, sem magánéletben lényegében.

Mindenki lelépett a könnyebb úton inkább.

2020. dec. 11. 11:27
 30/34 A kérdező kommentje:

Ezt a "jó munkát" is csupán a szerencsének, meg az alkalmazkodóképességemnek köszönhetem, mert az egykori felettesem aki már nincs a cégnél erőemelő volt, és állandóan versenyekre járkált, csak nem talált már helyettesítő kollégát, mert nem igazán viszonozta ha szivességet kapott.

Így vettek fel engem, lényegében másfél évig ha füttyentettek, ugrottam se család se más nem számított.

2020. dec. 11. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!