Unom a munkát, pedig mondhatni jó munkám van! Nem akarok vállalkozni se! Elegem van a Kontrollból! Mit csináljak?
Unom a munkát, unom az embereket, a bejárást, a várakozást a fizetésre, a "feladatokat", és hogy páran csak csettintenek aztán bumm milliók, én meg hónapokon át néhányszázezresével közelítek egy hétköznapi célhoz.
Van még max 20 aktív évem ti mit tennétek a helyemben?
21/
Nem az autó a lényeg, hanem a pénz amiből tellik rá eggyeseknek, és amennyit én két munkahelyen sem tudnék megkeresni egy életen át tartó munkával sem. Érted ezt? Akárhány éves is vagy...
Azt elhiszem, hogy fárasztó lehet a fejeden egy fejhallgatóval ez a munka.
Ha a "disszpécser" munkával százezreket keresel havonta, akkor már a havi egy alkalommal 10.000 Ft értékben megjátszanád a luxort állandó számokkal, szerintem egy éven belül simán te nyernéd a főnyereményt.
26/
Okés, és te mit lépnél, ha úgyéreznéd túl lassan haladsz, vagy nem is haladsz lényegében csak sodródsz?
28/
Eddig ha találtam valamilyen jó megoldásnak tűnő dolgot arra mindíg ráfaragtam végül.
A saját kapacitásom kevés volt megbízható társra pedig én még nem akadtam sem üzleti, sem magánéletben lényegében.
Mindenki lelépett a könnyebb úton inkább.
Ezt a "jó munkát" is csupán a szerencsének, meg az alkalmazkodóképességemnek köszönhetem, mert az egykori felettesem aki már nincs a cégnél erőemelő volt, és állandóan versenyekre járkált, csak nem talált már helyettesítő kollégát, mert nem igazán viszonozta ha szivességet kapott.
Így vettek fel engem, lényegében másfél évig ha füttyentettek, ugrottam se család se más nem számított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!