Üdv gépészeti szigetelést akarok vállalni még az emberek is meg vannak hozzá de egyszerűen nem tudok munkát találni. 6 éve melózok benne és vállalkozni szeretnék. tudnátok ebben segiteni?
"6 éve melózok benne és vállalkozni szeretnék"
"de egyszerűen nem tudok munkát találni"
Valaki érti ezt az eszmefuttatást?
első válaszoló
rosszul fejeztem ki magam . igen 6 éve melózok benne de alkalmazottként! És nem szeretnék alkalmazott lenni . szeretnék saját vállalkozást! Ezért kérdezem hogy hol találok gépészeti szigetelő munkát ? Sokan mondták hogy csak akkor lehet bejutni nagyobb építkezésekre ha vannak kapcsolataid de sajnos nekem nincs .
"akkor lehet bejutni nagyobb építkezésekre ha vannak kapcsolataid de sajnos nekem nincs"
Mennyi pénzzel vágsz bele?
Milyen eszközeid vannak?
Milyen referenciáid vannak?
Minden eszközöm megvan hozzá már csak létrákat kell beszereznem.
3 millió van félre rakva. csak referencia képeim vannak .saját munkáimat fényképeztem .
"Minden eszközöm megvan hozzá már csak létrákat kell beszereznem."
Konkrétan milyen eszközeid vannak?
És milyen járműved?
Melyik megyében tudsz munkát vállalni?
Budapest és pest megyében!
Kések,sniccerek ,ecsetek armaflex ragasztásához .
mérőszalag, körző, gipszkarton fűrész . kesztyű és maszk ha gyapotozni kell.
Opel F astra
Ennyi amid van? Csak szigeteléshez konyítotok? Semmi máshoz?
Vállalkozásod van? Vagy még ki kell váltani?
Van munka építőiparban itt Békésben, de nem szigetelés, hanem csatorna-bekötés.
Szigetelés majd csak januártól lesz, ahogy beindul a támogatás, de akkor lesz dögivel.
Igen ennyi de más a szigeteléshez nem igazán kell .létra és max ha olyan a belmagasság akkor tudok szerezni állványt is.
Festő a szakmám de szeretnék a szigetelésnél maradni.
Sajnos a csatorna bekötéshez nem értek.
vállalkozást addig nem akarok indítani míg nincs biztos munka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!