Mikhez kell vállalkozás?
Figyelt kérdés
Lényegesen az érdekelne, hogy YouTube videósként is kell vállalkozás? Vagy esetleg, ha zenészként fellépek akkor is kell egy vállalkozás? Nem vagyok sem YouTube videós, sem zenész, de megdöbbentő, hogy mindenhol már kell. :D Azt is hallottam, hogy akár bitcoinozol akkor is kell stbokt. 15. 19:29
2/10 anonim válasza:
"Azt is hallottam, hogy akár bitcoinozol akkor is kell stb"
Ez speciel hülyeség.
De pl. ha youtube videósként vagy zenészként el akarod számolni a bevételed amit keresel ahhoz kell valami vállalkozás firma.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ebben otthon, de ha maga a YouTube csatornád nem hozz annyit a konyhára akkor hogy fizeted még a havi több száz ezer ft-os vállalkozásodat amit kiváltasz?
okt. 15. 20:37
4/10 A kérdező kommentje:
Csak mert kezdőként nem igen fog az ember keresni és ha meg is van már akkor a vállalkozásod ugye a vállalkozásod után fizetned kell havi és évi szinten és nehéz azt finanszírozni ha alig néznek.
okt. 15. 20:38
6/10 anonim válasza:
"Nem vagyok ebben otthon, de ha maga a YouTube csatornád nem hozz annyit a konyhára akkor hogy fizeted még a havi több száz ezer ft-os vállalkozásodat amit kiváltasz?"
Ügyesen, ügyesen. Pont, mint bármelyik másik vállalkozó.
7/10 anonim válasza:
Semmi baj, dolgozol mellette árufeltöltőként a tescoban.
8/10 anonim válasza:
Üzletszerű tevékenységhez kell vállalkozás, alkalmi bevételhez elég lehet adószámos magánszemély státusz
9/10 anonim válasza:
Bármilyen vállalkozás a mai világban hónapokig mínuszos. Erre készülj fel. Aztán megint évekig csak viszi a pénzt, nem hozza. Aztán évek múlva talán bejön, és elkezd termelni, de akkor nagyon.
10/10 anonim válasza:
Gyógypedagógusként magánórákat adok, mint vállalkozó. Van egy főállásom, és vállalkozóként X árbevételig nem fizetek adót. Bérleti díjat kell fizetnem annak a helynek, ahol tartom a magánórákat. Emellett a könyvelőnek kellett vállalkozásindítási díjat fizetnem, illetve havi díjat fizetek neki. Mínuszos vagyok így is egyelőre, mert alig volt még hozzám jelentkező, viszont egyáltalán nincs itt szó százezres tételekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!