Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Tőzsdézni mennyi pénzzel...

Tőzsdézni mennyi pénzzel lehet elkezdeni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 14:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Brókertől függ. Meg attól, hogy mit értesz tőzsdézés alatt..
2010. nov. 4. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Forex-ezni párezer forinttal is lehet.
2010. nov. 4. 20:14
 3/5 anonim válasza:
Forexezni, akár a regisztáricóért járó bónusszal is. Nem mondok oldalt, de ha rákeresel a foxex szóra fogsz találni nem is egyet. Persze az már más dolog, hogy mennyi pénz kell ahhoz, hogy megélj csak a bevételből. Napi 5000-6000 forint keresettel tartasz ott mintha minimálbéren dolgoznál, feltéve hogy adózol utána, mert itt a cégek nem vonják le, de idővel magyarázkodni kell majd az adóhatóságnak a vagyonról, meg a TB-is szerződést kell kötni, ha nem dolgozol mellette, ez hamarabb lesz gond. Feltéve hogy naponta átlagosan 5%-át tudod megkeresni a befeketett pénzednek, akkor 100000 Forint körüli összegből lehet megélni, ha jobban csinálod, akkor kevesebb is elég, ha rosszabbul akkor több kell.
2010. nov. 4. 23:17
 4/5 anonim ***** válasza:

"Feltéve hogy naponta átlagosan 5%-át tudod megkeresni a befeketett pénzednek"

Ha naponta átlagosan csak 1%-ot tudsz csinálni, én adok neked 10 milliót kezelésre! 0.5%-ot nekem adsz, a többi a tied! Ez nekem 200%-os éves hozam, neked meg havi másfél milliós fizetés...

2010. nov. 4. 23:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, a napi 5% tartósan teljesen irreális. Havi 5-10% már nagyon jó, de ahhoz nagyon profi tradernek kell lenni.
2010. nov. 5. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!