Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy érdemes elkezdeni tőzsdézni?

Hogy érdemes elkezdeni tőzsdézni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném kipróbálni, de sajnos még nincs benne tapasztalatom, ezért kérem aki számomra hasznos információt tud szolgáltatni csak az válaszoljon. Köszönöm.
2010. okt. 20. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:

kb. 8-10 millióval már érdemes.

ha nincs benne tapasztalatod, itt senki nem tud pár mondatban igazán hasznos dolgokat mondani.

ez egy nagyon jó oldal: [link]

indítanak tanfolyamokat is azt hiszem, iratkozz be vagy csak olvasgasd az oldalt.

2010. okt. 20. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Az előző még valszeg nem tőzsdézett soha. 500e Ft már jó indulóösszeg, de inkább 1.5M-től érdemes. Én annyival kezdtem, most 2.5 van.
2010. okt. 20. 18:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A második válaszolótól kérdezném, te hogy kezdtél bele, saját magadtól vetted a részvényeket vagy kikérted valakinek a tanácsát?
2010. okt. 21. 08:36
 4/5 anonim ***** válasza:
18:23 akkor mázlid volt. ha 1-2 év múlva is egyre több lesz, akkor pedig zseni vagy. nem kívánom tényleg, hogy ne legyen továbbra is szerencséd, szóval sok sikert.
2010. okt. 21. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Jó tanács: olvass el minimum 10 tőzsdéről szóló könyvet. Angolul. (Amazon bestseller lista?) Aztán eltölthetsz napi 12 órát a neten olvasgatással a témában! Ekkorra lesz fogalmad, és fogod tudni, hogy merre tovább.

Én így csináltam.

Ha nem szerencsejáték-szinten akarsz hozzáállni, akkor ne hidd, hogy évente pikk-pakk megduplázod a pénzedet. Elhiszem, hogy van jobb, de az akkreditált eredmények szerint hosszú távon évi 20-30% nyereség a reális. Ahhoz tehát, hogy keress mondjuk 150ezret havonta (1.8m évente), cirka 6mFt tőkére lesz szükséged. Persze kezdeni nem ennyivel lehet csak, nem azért mondom... Attól függően, hogy mennyi a kiválasztott brókernek fizetendő jutalékod, 500e-től már valóban elkezdheted.

2010. okt. 23. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!