A redditen,facen, instan, blogon yutubon hogyan lehet pénzt keresni?
Figyelt kérdés
Nem ebből szeretnék meggazdagodni de mivel sokat vagyok fent ezeken igenis szeretnék már némi pénzt is keresni vele.Hogyan lehet hasznossá tenni ezeket?okt. 5. 05:27
2/12 anonim válasza:
Redditen nem lehet szerintem. A többin tartalomgyártással.
3/12 anonim válasza:
Csinálj Onlyfans csatornát és reklámozd Redditen.
4/12 IgaziÚriember válasza:
"mivel sokat vagyok fent ezeken igenis szeretnék már némi pénzt is keresni vele"
Senkit nem érdekel, hogy mennyit vagy fent ezeken ha egyébként a kutyát nem érdekelsz. Ha van több százezres / milliós követőtáborod akkor szponzorációs tartalmak reklámozásával kereshetsz pénzt
5/12 anonim válasza:
Nem mondta senki, hogy kötelező egész nap a youtube-n lógni.
Azt gondolod, hogy valakinek szívességet teszel vele?
6/12 anonim válasza:
1. Dolgozhatnál helyette esetleg.
2. Mi az a yutub? Ha még leírni sem tudod helyesen, gondolod, hogy pénzt tudnál vele keresni?
3. Ha már youtube-on lopod a napot, keress olyan videókat, amikből tanulhatsz...
8/12 A kérdező kommentje:
A csoport szakmai..és privát.Szoval nem fogod látni... Ennél több infót sem..😁
okt. 8. 05:39
9/12 anonim válasza:
Gondolom milyen szakmai lehet, ha titkos...
10/12 anonim válasza:
Titkos csoporttal nem tudsz pénzt keresni.
Pedig 18 ezres csoportban, ha valós és aktív a taglétszám, ott már lehetne hirdetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!