Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek lehet ebből jó...

Szerintetek lehet ebből jó üzletet csinálni?

Figyelt kérdés
Sok olyan ember örülne ingyen lakhatásnak, akinek se vagyona, se munkaképessége, se nagy igényei. Vágjuk le őket, és adjuk el a szerveiket? Vagy csicskáztassuk őket, bárhogy szenvednek közben betegség miatt? Szerintem mindkét megközelítés rendkívül etikátlan, amellett hogy brutális büntetéseket kapnak az ilyesmivel előbb-utóbb lebukó bűnözők. Van olyan etikus és legális üzletmodell, ami nemcsak fenntartható megoldást nyújtana a lakhatási problémákkal küzdőknek, hanem közben még valamilyen módon hasznot is termel? Lehet jó üzletet csinálni abból, hogy sok olyan ember keres lakhatást kétségbeesetten, aki amúgy fizetőképtelen?

okt. 2. 23:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Viccelsz? Az új lakóparki házat még én sem tudom megengedni magamnak a nettó 1,5 milliós jövedelmemmel.
okt. 5. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!