Szerintetek lehet ebből jó üzletet csinálni?
Figyelt kérdés
Sok olyan ember örülne ingyen lakhatásnak, akinek se vagyona, se munkaképessége, se nagy igényei. Vágjuk le őket, és adjuk el a szerveiket? Vagy csicskáztassuk őket, bárhogy szenvednek közben betegség miatt? Szerintem mindkét megközelítés rendkívül etikátlan, amellett hogy brutális büntetéseket kapnak az ilyesmivel előbb-utóbb lebukó bűnözők. Van olyan etikus és legális üzletmodell, ami nemcsak fenntartható megoldást nyújtana a lakhatási problémákkal küzdőknek, hanem közben még valamilyen módon hasznot is termel? Lehet jó üzletet csinálni abból, hogy sok olyan ember keres lakhatást kétségbeesetten, aki amúgy fizetőképtelen?okt. 2. 23:21
11/11 anonim válasza:
Viccelsz? Az új lakóparki házat még én sem tudom megengedni magamnak a nettó 1,5 milliós jövedelmemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!