Miből lehet jó üzletet csinálni majd 2014-ben?
Figyelt kérdés
2013. okt. 17. 22:08
2/10 anonim válasza:
Mondjuk írsz minden évben egy könyvet arról, hogy mi éppen a legjobb üzlet. Ha a leírtak nem is, de maga a könyv biztos tuti üzlet lesz. Én etikai okokból nem fogom ezt megcsinálni, ezért írtam itt ki mindenkinek.
4/10 anonim válasza:
Honnan tudjuk mi lesz a trend? Egyébként ha tudnánk akkor se mondanánk el mert mi akarunk belőle jó bizniszt csinálni és nem te :D Ha pénzre vagysz akkor ahhoz pénz kell.
5/10 anonim válasza:
18:01 ez azért hülyeség, mert tegyük fel, azt mondom, hogy MOL részvényben jó vételi lehetőség van, akkor minél többen vesznek, annál jobb lesz nekem is, feltéve, hogy már nekem is van.
6/10 Linkoln válasza:
18:31 igaziból az neked jó biznisz ha ráveszed hogy vegye a mol részvényt.
Egyébként, jó biznisz? 2014-ben? Hát, az a könyves nem rossz ötlet.
Ha megírod jóra, biztos hoz hasznot. Ezek a könyvek mennek a legjobban, pedig a fele baromság. A másik felét meg nem tudod szeparálni.. :D
7/10 anonim válasza:
Ez egy hülye kérdés, ha tudna is valaki valami jó üzletet, tuti nem árulná el neked.
8/10 anonim válasza:
Olyan emberek bepalizása mint te mindig jó üzlet volt és az is marad...
2014-ben is ez lesz a sláger :)
9/10 Linkoln válasza:
Sajnos én is erre gondoltam :/
Ezért jó a könyv.
10/10 anonim válasza:
Felszámolásból.
De sajnos már kiosztották a koncessziókat (az ND-k mintájára).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!