Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mesteremberek, szerelők hogy...

Mesteremberek, szerelők hogy oldják meg, hogy mindig kifizessék őket?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, amikor az ügyfél nem akar fizetni, vagy nekiáll alkudozni, adott esetben akár nevetségesen sokat pl egy burkolásért, autószerelésért, ilyesmiért. Jármű esetén még viszonylag egyszerű is (nem adja vissza addig), de pl házhoz kimenős munkánál mit lehet tenni ilyenkor?

Olyam esetekre gondolok, amikor semmi előjele nincs a sóherkedésnek, szóval nem az emberismeret hiányzik. Vagy az ilyen lehúzásokat a többi munka árába érdemes beépíteni?

aug. 17. 22:07
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Egy szerződésed csak volt, nem? 🤔

Vagy te ilyen feketén dolgozó kis fuser vagy?

aug. 20. 14:30
 22/33 anonim ***** válasza:
0%

És mi van akkor?

A teljesítésre nem került sor, a szerelés sem lett így elvégezve, és az elkészült munka sem lett átadva, az hogy a tulaj magára gyújtotta a saját házát, nem az én problémám!

Tőlem nem fog tudni felmutatni teljesítés igazolást az átadott elkészült munkáról, ahogy számlát sem, ha nem fizetett!

aug. 20. 14:36
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

Mellesleg számlát is annyiról írok amennyiről akarok! Nem én fizetem!

A hasznom ettől független!

aug. 20. 14:38
 24/33 anonim ***** válasza:
19%
Tudod szabadáras a piac a melósvilágba, vagy magad uram, ha szolgád nincs..
aug. 20. 14:39
 25/33 anonim ***** válasza:
39%

Ha megrendelsz egy pizzát, nem zabálsz ameddig ki nem fizetted, meg legközelebb fel sem veszik a rendelésedet!

Hát nem érdekes?

aug. 20. 14:42
 26/33 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy a végszámlán szinte minden esetben ott szokott lenni a két utolsó sorban, hogy az elkészült munkát átadtam, mai nappal üzembe helyeztem amely a hatályos szabványoknak és rendeleteknek megfelelő.

Dátum, bélyegző, aláírás.

aug. 20. 14:47
 27/33 anonim ***** válasza:
82%

Hát téged sem az eszedért szeretnek...

Nem szarsz be a rendőröktől?

Meglátják hogy rongálsz kimegy rád 4 és kattan a bilincs...

Ne érts félre, undorító dolog valakit nem kifizetni, még akkor is ha feketén dolgozik, sosem tennék ilyet, én csupán spekulálok a dolgokról mi lenne ha alapon...

Ha a te munkád valaki nem fizeti ki, a megrendelőddel nem tudnak semmit tenni, mert nincs bizonyíték rá hogy dolgoztatott, viszont ha azt mondod hogy te feketén dolgoztál és ő nem fizetett ki, téged csuknak le adócsalásért...

Ha megpróbálod meglincselni vagy vandálkodni bosszúból téged csuknak le.

Nem tudsz vele semmit csinálni csak bűneszközökkel, ergó nem tudsz rajta bosszút állni csak úgy, ha elhinted a többi szaki előtt hogy ez nem megbízható megrendelő, de valakit ha más nem más városból úgyis talál...

aug. 20. 15:17
 28/33 anonim ***** válasza:
77%

Szóval ezért nem kell fusizni gyerekek, mert sajnos ott oda vissza megy az átverés, a szakik is átverik az embereket, meg fordítva.

Tisztelet a kivételnek...

aug. 20. 15:18
 29/33 anonim ***** válasza:
27%
Majd szólj, ha valakit nem fizettél ki és megúsztad gyerek 😊😂
aug. 20. 20:42
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyeneknek szokott kigyulladni a bmw, meg eltűnni a kutya, macska, gyerek...
aug. 20. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!