Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Számítógépes, otthoni munkát...

Számítógépes, otthoni munkát szeretnék végezni. Nem tudom, hogyan kezdjem? Weboldalt szeretnék, amin különböző mesterembereket ajánlanék. Nem tudom hogyan lehet ezt megoldani?

Figyelt kérdés

2018. febr. 1. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Ezt már kitalálták. www.joszaki.hu
2018. febr. 1. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Attól még csinálhatja jobban (a Facebook nem az első közösségi oldal volt, ahogyan a Google sem az első keresőoldal és az Amazon sem az első e-kereskedelmi weboldal) vagy egy bizonyos részpiacra fókuszálva.

De ha valaki egy ilyen kérdést feltesz, akkor felejtős a dolog, mert ennél jóval több háttértudás kéne egy ilyen szintű projekthez.

2018. febr. 1. 20:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, igen sajnos nagyon az elején vagyok, tudom,hogy léteznek jó működő szakembert közvetítő oldalak, ismerek szakembereket, akiknek jól jönne a reklám. Kiváncsi voltam,hogy érdemes-e ebbe belekezdeni. A www.joszaki.hu elég nagy területet lefed.....
2018. febr. 2. 15:10
 4/5 anonim ***** válasza:
60%

És ha a jószaki nem elég, akkor ott a fix24.

Egy a baja mindkettőnek. Iszonyú kevés az értékelés. Kb semmivel sem tudnak többet, mintha telefonkönyv alapján hívogatom. Ok, elvileg lehet értékelni de gyakorlatilag sajnos alig van töltve.

2018. febr. 2. 16:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Azért kérdeztem, mert a Vida Ági vezette Gazdagmami hírleveleket kapom egy ideje, és gondoltam rá,hogy valamilyen marketing képzésre beiratkozok, dehát úgy érdemes(???) ha van valami ötletem. Sajnos én nem tudok saját terméket,stb hirdetni....
2018. febr. 4. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!