Szikvízkészítési vállalkozáshoz kinél kell érdeklődjek a követelményekről?
Első sorban az érdekel kivel kell felvennem a kapcsolatot az engedélyekkel, munkaterület szakszerű kialakításával kapcsolatban. Hol kezdjem el?
tanácsot szeretnék, érdekel ez a munkakör és szívesen csinálnám egyéni vállalkozóként.
Értelmes építő jelegű válaszokat szeretnék.
Köszönöm.
"Értelmes építő jelegű válaszokat szeretnék."
Vegyél egy működő szikvizes üzemet.
Látom kezd beindulni a válaszadók evolúciós fejlődése :D
Na mindegy, aki majd válaszol nekem normálisan annak nagyon szépen köszönöm.
Most komolyan:
Milyen megtérülést vársz? Mi lenne a vásárlói célközönség?
Szódáspalackot senki nem vesz, mert megveszi a patront a sajátjába és olcsóbban kijön, környezetvédelem se játszik, mivel minden palackot vissza kell vinni.
Ballonos vizet magánszemélyek nemigen vesznek, sőt ahol cégeknél van ott vagy cserélik őket vízhálózatra kötöttre vagy az a pár vízgép amihez kell, arra van fix beszállító.
Szóval vagy megveszed valaki üzletét az ügyfélkörrel vagy beleölsz az engedélyekbe és a gépparkba rengeteget és bukod.
5. válaszba írtàl egy nagy marhaságot. Mellé még végigkötekedted az egészet. Szomorú, de pont ilyen jellegű válaszra számítottam. Ennyire vagytok képesek a témában hozzászólni. Rendben. Engem ilyen hülyeségekkel ne fárasszatok. Nincs ehhez kedvem.
Ha esetleg van valaki aki ért ehhez és van tapasztalata, végigcsinálta már szívesen elolvasom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!