Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szikvízkészítési vállalkozásho...

Szikvízkészítési vállalkozáshoz kinél kell érdeklődjek a követelményekről?

Figyelt kérdés

Első sorban az érdekel kivel kell felvennem a kapcsolatot az engedélyekkel, munkaterület szakszerű kialakításával kapcsolatban. Hol kezdjem el?

tanácsot szeretnék, érdekel ez a munkakör és szívesen csinálnám egyéni vállalkozóként.

Értelmes építő jelegű válaszokat szeretnék.

Köszönöm.

aug. 11. 16:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
5%
Minek? Max 2 hét és csődbe mész
aug. 11. 17:31
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

"Értelmes építő jelegű válaszokat szeretnék."

Vegyél egy működő szikvizes üzemet.

aug. 11. 17:33
 3/13 A kérdező kommentje:

Látom kezd beindulni a válaszadók evolúciós fejlődése :D

Na mindegy, aki majd válaszol nekem normálisan annak nagyon szépen köszönöm.

aug. 11. 17:35
 4/13 A kérdező kommentje:
Ha meg semmiképp nem megy, majd megkérdezem mástól.
aug. 11. 17:40
 5/13 anonim ***** válasza:
41%

Most komolyan:

Milyen megtérülést vársz? Mi lenne a vásárlói célközönség?

Szódáspalackot senki nem vesz, mert megveszi a patront a sajátjába és olcsóbban kijön, környezetvédelem se játszik, mivel minden palackot vissza kell vinni.

Ballonos vizet magánszemélyek nemigen vesznek, sőt ahol cégeknél van ott vagy cserélik őket vízhálózatra kötöttre vagy az a pár vízgép amihez kell, arra van fix beszállító.

Szóval vagy megveszed valaki üzletét az ügyfélkörrel vagy beleölsz az engedélyekbe és a gépparkba rengeteget és bukod.

aug. 11. 17:44
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
De ha nagyon akarsz, akkor a kereskedelmi és iparkamara segít
aug. 11. 17:44
 7/13 A kérdező kommentje:
Kösz a semmit.
aug. 11. 17:45
 8/13 A kérdező kommentje:
Van egy olyan sejtésem hogy aki ide írkál fogalma sincs az egészről, csak mondja a rizsát. Erre én nem vagyok kíváncsi.
aug. 11. 17:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Mindenki látja, hogy kár beléd a szó, mert teljesen fogalmatlan vagy.
aug. 11. 18:54
 10/13 A kérdező kommentje:

5. válaszba írtàl egy nagy marhaságot. Mellé még végigkötekedted az egészet. Szomorú, de pont ilyen jellegű válaszra számítottam. Ennyire vagytok képesek a témában hozzászólni. Rendben. Engem ilyen hülyeségekkel ne fárasszatok. Nincs ehhez kedvem.

Ha esetleg van valaki aki ért ehhez és van tapasztalata, végigcsinálta már szívesen elolvasom.

aug. 11. 19:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!