Hogyan kell elkezdeni egy vállalkozást , mit kell tennem , hová kell forduljak , mire kell figyelnem és mire kell számítanom ? Mire van szükségem , mennyire könnyen bukhatom el az összes befektetett pénzemet ?
Szüleim régóta noszogatnak és ismerőseim már állandóan kinevetnek és nem értik miért nem merek belevágni egy vállalkozásba .
Én nem értek hozzá , hogy hogyan kell vállalkozni és épen ezért félek is tőle , mert tudom ha elveszítem a spórolt pénzemet , lehet többé nem tudok már össze spórolni , nem hogy ugyanennyit , de még a negyed részét sem .
Nekem mindig s mindenki csak azt hajtogatja , egyszerű mint a pofon , csak bátorság kell hozzá !
Valóban elegendő lenne ehhez önmagában "csak maga a bátorság ?
Szolgáltatásban gondolkodnék .
Mezőgazdasági végzettségem van , de nem magában a mezőgazdaságban terveznék dolgozni , hanem árkok , tavak töltéseit , patak partok és medrek tisztításában , kaszálásában gondolkodok elsősorban .
Csak hogy önmagamnak dolgozhassak és ne pedig másoknak , illetve másoknak , de úgy , hogy én szolgáltatok és nem valakin keresztül pl : nem egy vállalkozónak az egyik alkalmazottja ként .
Igen azt hallani , hogy a legtöbb helyen már kialakultak a szolgáltatások , illetve az , hogy megvannak a vállalkozók , akik évek óta rendszeresen végzik ezeken a helyeken a munkákat .
Ám voltam egy településnek kaszálni a település polgármestere a céget kérte fel a munkára , ahol dolgozok és épen én dolgozok azzal a géppel , amivel a kaszálási munkákat végezzük .
Beszéltem a polgármesterrel és azt felelte határozottan , hogy biztosan más települések is igényt tartanának ilyen gép szolgálatára .
Innen indult az ötletem , mi lenne ha megpróbálnám .
Gondolom a könyvelő sok mindenben tud adni felvilágosítást .
Ha elmondom a könyvelőnek , mit s hogyan szeretnék , mik a terveim , a könyvelő már meg tudja mondani , hogy érdemes e komolyabban foglalkozni a terveimmel , vagy sem .
Nos , köszönöm szépen a hasznos tanácsokat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!