Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha nem számítana a befektetett...

Ha nem számítana a befektetett pénz, milyen vállalkozást indítanátok, mibe fognátok szívesen?

Figyelt kérdés
2023. aug. 7. 14:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem számítana a pénz, minek fognék vállalkozásba?
2023. aug. 7. 14:31
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Gyakori tévedés a társadalomban, hogy azt hiszik, hogy attól hogy végtelen beáldozni való pénzed van, már alkalmas vállalkozó matéria lennél.
2023. aug. 7. 14:33
 3/12 A kérdező kommentje:

1: Hát, hogy ne unatkozz, érezd, hogy teszel valamit, és nem csak úgy elmegy a nap, hanem másokért dolgozol - de csak olyant, amit szeretsz csinálni, amivel örömet okozol.

2: Természetesen az ilyen lelkületű emberekre értem a kérdést, akinek elég, hogy naponta várja az ebédet, értelemszerűen nem fog csinálni semmit.

2023. aug. 7. 14:37
 4/12 anonim ***** válasza:
#3: Hát akkor szexmunkás lennék.
2023. aug. 7. 15:37
 5/12 anonim ***** válasza:

Én akkor érezném magam biztonságban illetve szerintem úgy lehet egy "nem számít a pénz" jellegű helyzetet ép ésszel bírni, ha a jelenlegi utamat folytatnám, csak nyílván pénzben bővelkedvén sokkal kényelmesebben és gyorsabban haladnék. Azaz:

A) megtalálnám az útját-módját hogy a jelenlegi, adatokkal, számolgatással járó, kezdő pénzügyes melómat hogyan tudnám valamilyen szabadúszó tevékenységbe (BI fejlesztés vagy ilyesmi) átvinni. Elvégeznék néhány tanfolyamot, konzultálnék szakértőkkel, csinálnék pár minta projektet, építgetném a portfóliója. Vennék egy rendes laptopot, alakíthatnék az itthoni home office-omon, az is lehet hogy tartós helyet bérelnék egy coworking irodában, ilyesmik. Ez és a megélhetés költségei az első 1-2 évre, amíg nincs elég megrendelésem, 10 millió körüli összeg.

B) az A-val párhuzamosan telepítenék egy gyümölcsöst mert ez az amihez értek, és amivel úgy tudok foglalkozni hogy nem lemerít, hanem tölt. Ha az A) beindult akkor lehetne gondolkozni rajta hogy hogyan tegyem jövedelmezővé, közvetlen piaci árusításon túl ami valljuk be nem bomba üzlet. Feldolgozás, turizmus, bármi.

C) (ezt A-tol és B-től függetlenül is szívesen csinálnám - ha pénz nem számítana) összevásárolgatnám a házban, amiben lakom a lehető legtöbb lakást. Kiadogatnám, folyamatosan fejlesztgetném őket, az egyik szárnyban kialakítanék egy önműködő (hogy ne nagyon kelljen személyzet) apartmanházat, a másik szárnyban összenyitnék pár lakást és ott laknék. Pincétől padlásig tudnám hasznosítani ezt az épületet aminek jelenleg kb 30%-a üres, kihasználatlan.

2023. aug. 7. 15:39
 6/12 anonim ***** válasza:
62%
Ha a penz nem szamitana akkor semmit se dolgoznek. Hulye vagy te? Annyi lehetoseg van, termeszetet jarni, kirandulni, utazni, uszni, buvarkodni, gamelni
2023. aug. 7. 16:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem számítana a pénz, akkor nem dolgoznék. Utaznék barátaimmal, családommal, megnéznék minden tengerpartot, vízesést, kipróbálnék pár drágább sportot (gokart, autóverseny) és luxus házba költöznék.
2023. aug. 7. 16:59
 8/12 anonim ***** válasza:
ha nem számítana a pénze, akkor végre a hobbimmal és a családommal foglalkozhatnék többet, mint amennyi most jut rájuk.
2023. aug. 7. 17:51
 9/12 A kérdező kommentje:
Akkor az ilyen emberek, mint a 6-os, nem belső indíttatásból, hanem csak a pénzért vállalkoznak? Azt hittem, az lesz vállalkozó, aki szereti, amit csinál, és így magának keresheti vele a pénzt. :o(
2023. aug. 7. 18:42
 10/12 anonim ***** válasza:
A kettő nem zárja ki egymást. Szeretem amit csinálok és pénzt is keresek vele. Akkor is csináltam, mikor nem kerestem vele semmit.
2023. aug. 7. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!