Aki Szépség szalon asztalokat kiad bérbe, az megtud élni belőle?
Megvan egy nagyobb Tőkém. Szalonhelységet gondoltam bérelni, és kiadni asztalokat. Viszont már annyi sok van a fővárosban, hogy elbizonytalanodtam.
Azt látom sok bezár, van amit eladnak-sokan kikoltoznek külföldre igaz-de mégis… félek elbukni mindent
Aki nyitott szalont és kiadta bérbe, meg tud élni belőle?
Vagy mi denkepp csak úgy van benne pénz ha alkalmazottakat tartok és nekem dolgoznak?
Mennyi tőke a minimum amivel ellehet indulni?
Köszönök minden tapasztalatot véleményt!
Szeretnék saját lábra állni és ebben látom érdeklődésikör miatt is a lehetőséget.
Értesz ehhez a piachoz? Láthatólag nem, különben nem kérdeznéd azt, hogy meg tud-e belőle élni valaki.
Én a helyedben nem fektetnék olyanba, amihez egy kicsit sem értek. Ez az asztal bérbeadós rendszer nagyon nem úgy működik, hogy te aláírsz két papírt és passzívan termeli a pénzt, ugye ezzel tisztában vagy?
Egyszer mindenki elkezdi valahol. Senki sem ezzel születik.
Valamiért mindenki azt várja el hogy mindenki mindenbe azonnal profi legyen.
Hat emberek… Ez az oldal pont a kérdésekre lett kitalálva, hogy valaki normálisan meséljen arról, amit kerdeznek-és abból kirajzolodjon valami
És akkor valamibe vagy elkezdeni beletanulni vagy nem.
Szóval igencsak haszontalan válaszok voltak ezek itt fentebb.
De neked azt kellene megérteni, hogy ez az oldal nem arra való, hogy neked valaki komplett piackutatást végezzen a szabadidejében ingyen. Annak meg elég elenyésző az esélye, hogy valaki olyan fog válaszolni neked ingyen, aki ért is hozzá. Senki sem akarja kinevelni a saját konkurenciáját, nem?
Másképp megközelítve: eszembe nem jutna, még csak véletlenül sem, hogy pár darab gyakorikérdésekes válasz alapján döntsek egy sok milliós befektetésről. Egyszerűen nem zárhatod ki ebből a képletből azt, hogy irtózatosan sok munkát teszel bele.
Én sem az alapján döntenék, hidd el
Dr minden területen minden info érdekel
Konkurencia pedig hol lenne
Ha én mondjuk egy totál másik városban élek 🙂
Nem rettegnék mesélni egy másik megyében élő csajnak sem
Oké hogy a magyar nem segítőkész egy népség, sőt… ha az én tehenek megdöglött. A szomsuede is ugyebár pusztuljon…
De hogy ha nem akar bárki is mesélni vagy segíteni akkor mi a fenének használ id e feleslegesen karaktereket a kioktatást a és írja le a nagy semmit?
"Ha én mondjuk egy totál másik városban élek"
Na, hát ha most neked egy Keszthelyi vállalkozó leírná, hogy nem lehet ebből megélni, az neked mennyire lenne hasznos tapasztalat Budapesten? A kérdésben a fővárosról volt szó.
Nem viccből írtam és nem is haszontalan válasz ez: ha valamihez nem értesz, akkor ne akarj abba fektetni. A kérdésed alapján továbbra is tartom, hogy nem értesz hozzá semennyire - vagy csak nagyon jól titkolod, hogy igen. Így pedig nem hiszem, hogy bármennyire is hasznos lenne a részedre az a válasz, hogy: ebből meg lehet élni. Nyilván meg lehet, másképp nem csinálnák. Mondjuk ebből nem következik az, hogy ne lenne kismillió ember, aki belebukik, de ez nagyjából mindenről elmondható.
Amit tudok az teljesen felesleges a valaszolónak, mivel nem en akarok bizonygatni, hanem sok oldalbol hallani dolgokat.
Mivel nyitott vagyok rá.
Az más ha nem akar valaki írni, de ezt nem muszáj leírni boven hogy nem.
Nem ugranek semmibe bele tudatlanul, mégis amúgy ha semmit se tudnék-az en szakmám is úgy tanultam hogy egyszer elkezdtem és egyszer megkérdeztem valakit hogy milyen ez a szakma és az illető válaszolt és elgondolkodtam hogy jó lenne e nekem vagy sem.
Úgyhogy szerintem mi most a nag semmin vitatkozunk
Higy en te szerinted x mennyiséget tudok
Pedig a kérdés nem erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!