Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Megéri esküvői ruhaszalont...

Megéri esküvői ruhaszalont nyitni vidéken?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a kérdés adott egy kisvárosban gondolkodom ahol nincs, legközelebb 30-40 km-re található kölcsönző, de van bennük kivetni való, úgy gondolom megfelelő árukészlettel és illő modorral nem lenne konkurencia.

Viszont számolgattam beindulási költség elég húzós illetve a havi bekeresendő, hogy jövedelmező legyen a vállalkozás is magas.

Lennének kérdéseim például: Ti mennyiért béreltétek a menyasszonyi ruhátokat?

Inkább megvettétek? Ha igen mennyiért?

Adtatok esélyt kissebb vidéki szalonnak vagy Budapest jött szóba előbb?

Köszönöm a válaszokat.

2024. jún. 19. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
Csak azt éri meg.
2024. jún. 19. 22:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Iróniát érzek:)
2024. jún. 19. 23:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem éri meg. Elképesztő, milyen adók vannak, hatalmas bevételt kell generálnod, hogy normális hasznot tudj kivenni belőle, nem véletlenül zár be egyre több üzlet.
2024. jún. 20. 06:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szakmabelieknek érheti csak meg leginkább úgy, hogy nem kizárólag csak esküvői ruhákra fókuszálnak. Akiket én ismerek és ezzel foglalkoznak, azoknak jól megy. Viszont ők csinálnak mindent, tervezés, szabás, varrás, méretre igazítás. Nem csak esküvői ruhákkal foglalkoznak, farsangi szezonban például jelmezkészítéssel és kölcsönzéssel is, meg mindenféle egyéb szabás-varrással. Mikor nincs semmi, akkor hajtják fel a nadrágszárakat.
2024. jún. 20. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
Akar még itt valaki házasodni?
2024. jún. 21. 01:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, itt a faluban három is van és mind megél!

Ja, az kocsma, bocs! xD

2024. jún. 21. 12:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a világ legjobb üzlete lenne, akkor se nyitnék. A tököm foglalkozna ilyen hófehér búzaságokkal, ketten megfogják és már tisztítani kell. És akkor még próbálna fel egymás után tízet... Tudod mikor...
2024. jún. 22. 14:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Akar még itt valaki házasodni?"

Igen, én már kétszer házasodtam, most fogok harmadszor.

2024. jún. 23. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!