Szabogerengo kérdése:
Pályázni szeretnék a Start II programra, tudtok ajánlani pályázatírót?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Úgy döntöttem, megpróbálom, indulok a pályázaton, amit hirdetnek új vállalkozásra. Tetováló szalon szeretnék nyitni. Tudtok ajánlani pályázatírót?2023. júl. 24. 17:28
1/22 jános2020 válasza:
enigmasolution.eu !!!! Csak velük érdemes. Előre elkérik a pénzt, de sikerdíjasokat ismerem már... munka mellett, esténként foglalkozik vele, amikor meg hívom, azt se tudja ki vagyok... Gordius meg ...soha!!! Csak velük ne! Én és sokan mások is befürödtek velük.
2/22 anonim válasza:
Ha jól látom az oldalukon:
180.000 Ft előre
+4% jutalék az elnyert összegből
vagyis az még további
180.000 Ft
azaz
360.000 Ft
Rendesen megkérik az árát!
3/22 anonim válasza:
Igazi lehúzás.
Egy iparág épült arra, hogy a direkt megbonyolított pályázatokhoz összerakják a cuccot.
A gyökér Mészáros meg két nappal korábban bejegyzett céggel megnyer "pályázaton" 2 milliárd vissza nem teritendőt.....pfff
4/22 anonim válasza:
*aznap bejegyzett céggel inkább :)
5/22 jános2020 válasza:
4-es! 2019-es a cég. Én csak a tapasztalatomat írtam. 3 éve Ginopos pályázatot nyertem velük, decemberben egy óra tanácsadásért 17.ezret kértek, KATÁsból KFT-s lettem, nem kicsit jártam jobban, magamtól sosem léptem volna meg, ez van, ezért fizetek inkább százszor okosabbnak... ha valaki mindenhez ért, akkor igazából semmihez.
6/22 anonim válasza:
Én tudnék ajánlani, de nem írom ide ki a nevét. Én könyvelő vagyok, nagyon sok ügyfelemnek nyert már nagyon sok pályázatot.
8/22 anonim válasza:
Engem is érdekelne pályázatíró, ha valaki tud esetleg az itt említetten kívül.
10/22 anonim válasza:
Ha valaki véletlenül nyer ezen a pályázaton, akkor milyen formában jut a pénzhez? Havi finanszírozásban kapja a saját munkabérére, vagy megkapja egyben az egészet és az üzleti tervében szereplő eszközöket mondjuk megvásárolhatja belőle? Vagy hogyan működik ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!