Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Pályázni szeretnék a Start II...

Szabogerengo kérdése:

Pályázni szeretnék a Start II programra, tudtok ajánlani pályázatírót?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Úgy döntöttem, megpróbálom, indulok a pályázaton, amit hirdetnek új vállalkozásra. Tetováló szalon szeretnék nyitni. Tudtok ajánlani pályázatírót?

2023. júl. 24. 17:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Amikor múltkor volt ilyen, akkor két részletben utalták ki.
2023. júl. 26. 14:59
 12/22 anonim ***** válasza:
Feleslegesen fizettek ki százezreket a pályázatírónak, garantálni nem tudja, hogy nyertek. Inkább írjátok meg magatok, az nem kerül pénzbe!
2023. júl. 26. 15:02
 13/22 anonim ***** válasza:
Igen, nem kerül pénzbe. Viszont sok pályázat csak akkor nyerhet ha bizonyos emberek küldik be, erre azért nem egy példát láttunk már :) Mellesleg olyan pályázatírót kell választani, aki csak sikerdíjért dolgozik, nincs alapdíja. Azon már nem bukhatsz akkor.
2023. júl. 26. 15:15
 14/22 anonim ***** válasza:
Láttál már olyan pályázatírót, aki csak sikerdíjért dolgozik? Én sem! 😂
2023. júl. 26. 15:29
 15/22 anonim ***** válasza:
Én igen, azért is írtam :)
2023. júl. 26. 16:13
 16/22 anonim ***** válasza:
Szeret ingyen dolgozni? :)
2023. júl. 26. 16:22
 17/22 anonim ***** válasza:
Nekünk öt éve ír pályázatokat,illetve az ügyfélkörünkbe tartozó cégeknek.Ez idő alatt összesen 1 db sikertelen pályázat volt a többit mind megnyerte.De az árképzése engem nem is érdekel túlzottan,csak tudom hogy ő így dolgozik. Nekünk jó, mert sokmilliót hozott már a konyhára.
2023. júl. 26. 16:34
 18/22 anonim ***** válasza:
De teljesen más egy hosszútávú együttműködés, könyvelésben és teljesen más pályázatokon, mint egy eseti megbízás ezen az egy pályázaton.
2023. júl. 26. 16:46
 19/22 anonim ***** válasza:
Anno nekünk is egy pályázattal kezdődött és már az is csak sikerdíjas volt, akkor még nem volt szó hosszútávú együttműködésről.
2023. júl. 26. 18:01
 20/22 anonim ***** válasza:
De az másmilyen pályázat volt, nem ez.
2023. júl. 26. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!